Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG lancerer en ny topmodel til de kunder, der kun vil acceptere det bedste, når det gælder kræfter, præstationer og køreegenskaber: Porsche 911 Turbo S. Hjertet i denne meget eksklusive model er naturligvis den seks-cylindrede boxermotor udstyret med to turboer med variabel turbine geometri. Sammenlignet med Porsche 911 Turbo er effekten hævet med 30 hk til 530 hk og et maksimalt drejningsmoment på imponerende 700 Nm. Samtidig kommer den nye topmodel i 911-programmet med mere højteknologisk udstyr, der er ekstraudstyr på den "normale" Porsche 911 Turbo.

Trods motorens øgede effektkurve er den nye Porsche 911 Turbo S i stand til at tilbagelægge 8,8 km/l ved blandet kørsel. Det er samme forbrugstal som Porsche 911 Turbo, hvilket gør Porsche 911 Turbo S til den mest effektive sportsvogn i performance segmentet.

Porsche 911 Turbo S tilbydes kun med Porsches syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse Porsche-Doppelkupplungsgetriebe (PDK), der leder kræfterne i asfalten via træk på alle fire hjul. Kraftoverførslen fra motoren er yderligere optimeret ved dynamiske motorophæng og Porsche Torque Vectoring, der inkluderer et mekanisk differentiale på bagakslen. Sammen med Launch Control og Sport Chrono pakken, der ligeledes er standard på Porsche 911 Turbo S, er modellen i stand til at accelerere fra 0-100 km/t på blot 3,3 sekunder, mens 200 km/t er overstået på kun 10,8 sekunder. Tophastigheden er 315 km/t og til at give maksimal stopkraft er Porsche 911 Turbo S udstyret med Porsche Ceramic Composite Brakes (PCCB), der er ekstra modstandsdygtige overfor varme og reduceret effekt ved hårdt og vedvarende brug.

Listen over standardudstyr omfatter desuden Dynamic Bending Lights, 19" RS Spyder aluminiumsfælge med centermøtrik, tre-egert rat med skiftepaller bag ratkransen, adaptive sportssæder, fartpilot og eksklusivt læder i to farvenuancer.

Den nye Porsche 911 Turbo S er klar til levering i maj, og kan allerede nu bestilles hos Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland. Priserne starter ved 3.742.534 kroner for en coupé, mens cabriolet-versionen starter fra 3.992.007 kroner.