Porsche udvider rækken af centermotor sportsvogne – mere styrke til eksklusive Porsche Boxster og Porsche Cayman modeller

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG introducerer to nye modeller i toppen af rækken af centermotor sportsvogne. De to nye modeller, Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2 og Porsche Cayman S Sport, yder 303 Hk (223 kW) fra en 3,4 liters motor, hvilket er 8 Hk mere end de respektive S modeller.
Begge nye modeller kommer med en lang række eksklusivt udstyr med specielt fokus på det smukke design af modellerne og vil være til salg hos de autoriserede Porsche Centre fra september måned.

Både den specielle Cayman S Porsche Design Edition 1 serie og Porsche Boxster RS 60 Spyder serien er udsolgt og Porsche lancerer nu nye specialmodeller på markedet baseret på den prisvindende Porsche Boxster S og Porsche Cayman S model. For bare et par uger siden vandt Porsches roadster model førsteprisen i læserkonkurrencen i det tyske motormagasin "Sport Auto" i klassen som den mest sportige cabriolet op til 80.000 Euro. Og i en repræsentativ kundeanalyse foretaget på det amerikanske marked af J.D. Power instituttet lå Porsche Boxster også på en førsteplads i dens kategori som den bedste model.

Boxster S Porsche Design Edition 2 sætter nu nye standarder, farven Carrera White har i lang tid været en af de mest markante i Porsches farvepalette, og nu bliver den endnu mere synlig i den nye Porsche Boxster: På de stjerneformede fælge på 19" SportDesign hjulene som bliver standard, på luftindtaget på siden, på midterkonsollen og på ringene om de tre runde instrumenter som også bliver Carrera White. Sportige grå striber på langs af siden fremhæver modellens brilliante hvide finnish i den samme sofistikerede stil som de røde baglygter.

En unique accessory følger med modellen nærmest som en hyldest til den hvide omdrejningstæller og speedometer: Porsche Design Edition 2 Chronograph herre armbåndsur fra The Dashboard Collection som har en hvid urskive og er udviklet til denne meget specielle Porsche Boxster.

Pris for Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2 inklusive danske afgifter og moms fra kr. 1.442.238,-
Pris for Porsche Cayman S Sport inklusive danske afgifter og moms fra kr. 1.465.084,-