Pris på stor Hyundai Trajet MPV 20.000 kr. ned

Prisen på en MPV med syv sæder ligger normalt et stykke over, hvad en stor familiebil koster. Men nu vendes der op og ned på dén forestilling. Hyundai Bil Import A/S har besluttet at gøre de store MPV’er endnu mere attraktive og har opnået bedre priser fra fabrikken.

Resultatet er, at Hyundai Trajet 2,0 MPV GL fås til 279.998 kr. Det er en pris, som ingen andre MPV’er i denne størrelse kan matche. Den to liters benzinmotor med 16 ventiler yder 136 hk ved 5.800 omdr. og har et maks. drejningsmoment på 183 Nm ved 4.600 omdr. Tophastigheden er 179 km/t.
Med den moderne 2,0 liters common rail turbodieselmotor med direkte indsprøjtning koster Hyundai Trajet MPV 2,0 GL CRDi 319.997 kr. Dieseludgaven yder 112 hk ved 4.000 omdr. og 255 Nm ved 2.000 omdr.

Priserne gælder modeller, som kommer hjem nu med samme sikkerheds- og komfortudstyr som de hidtidige modeller, herunder bl.a. elruder, elspejle, centrallås og fire airbags.

Hyundai Trajet MPV er først og fremmest rummelig og meget fleksibel. Den har et utal af sædekombinationer, så den enten kan rumme et halvt forboldhold plus chauffør, fem mennesker med masser af bagage, fire med lang bagage eller to med oceaner af bagage. Komfortmæssigt kører den på første klasse med særdeles komfortable og ergonomisk korrekt udformede sæder, højdejustérbart førersæde, et behageligt indeklima blandt andet på grund af de mange ventilationsdyser og et vellydende audiosystem.

Til de aktive og dem der kræver plads
Hyundai Trajet MPV henvender sig til den store familie med tre eller flere børn. Eller til familien, som af og til stiller særlige pladskrav til deres bil - for eksempel når man skal deltage i at køre fodboldholdet til kamp.
Med sin utrolige fleksibilitet er den ligledes helt oplagt til aktive familier, som har behov for at kunne medbringe store mængder udstyr eller bagage hvis familien f.eks. skal på ferie.

Prisnedsættelsen på Hyundai Trajet MPV træder i kraft med det samme. Hyundai tilbyder tre års reklamationsret med ubegrænset kilometer samt seks års reklamationsret mod rustgennemtæring.