Bilsalget for de små biler i A-segmentet oplever stor vækst i Danmark, og nu bliver det endnu mere attraktivt at få fingrene i en af de små biler. Fiat introducerer nemlig Fiat Panda Ciao MTA, så man for færre penge kan komme bag rattet i en minibil med automatgear og udstyr, der normalt kun forbindes med langt større biler.

Fiat har sænket prisen på Fiat Panda Ciao MTA, så man for 124.990 kroner kan få fingre i bilen, der betegnes som den perfekte bil til byen. Rent faktisk er der tale om Danmarks billigste bil med automatgear, fem døre og ESP. Pladsen i den fem-dørs Panda er overraskende god for segmentet, og bilen er blandt de mest attraktive på markedet, hvad angår CO2-udledning. Dermed følger bilen den CO2-strategi, der har gjort Fiat til et af de bedste europæiske bilmærker med den laveste CO2-udledning. Med hele seks airbags og ESP er der også tænkt på sikkerheden i den familievenlige Fiat.

”Vi er glade for at kunne tilbyde bilkøbere en god og billig familiebil med automatgear. Fiat Panda Ciao MTA har alt det, som en moderne bybil skal have. Den er driftsikker, kører langt på literen, er nem at komme rundt med i byen, og med automatgearet slipper man selv for at skulle foretage de mange gearskift, som bytrafikken kræver,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark A/S.