Den fikse bybil Fiat Panda har længe været en af Fiats mest populære modeller, og nu bliver det endnu mere attraktivt at få fingrene i den ikoniske Fiat bil. Fiat introducerer nemlig en række nye spændende versioner af Pandaen med et nyt modelprogram, der er spækket med lækre detaljer og udstyr. De nye Fiat Panda versioner starter ved kampagnepriser fra 79.990 kr.

Rummelig, praktisk og et charmerende design har altid kendetegnet Fiat Panda, og nu opgraderer den italienske bilproducent den letkørte og praktiske bybil med et nyt modelprogram anno 2013, hvor nyt standardudstyr går hånd i hånd med rummelighed, pris, italiensk design og sikre køreegenskaber.

”Det nye modelprogram er baseret på Fiats stolte traditioner og erfaringer med, hvad der kendetegner en ægte italiensk bybil. Rummelighed, lethed og kvalitet har altid været kernen i Fiat Panda, og i det nye modelprogram er der skruet gevaldigt op for charmen og udstyrsniveauet. Man får derfor utrolig meget for pengene med den nye Panda, og vi er sikre på, at danskerne vil tage godt imod den,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Designet på den nye Panda er moderne og stilrent med det grafiske element kaldet ”squircle”, som henviser til et let afrundet kvadrat, som går igen på bilen i alt lige fra instrumenter til dørgreb. Alle versioner af den nye Panda har både ESP, seks airbags og fem døre som standardudstyr.

Fiat Panda TwinAir Ciao
Med den nye Fiat Panda TwinAir Ciao med 65 heste får du en pålidelig og rummelig bil, hvor køreglæde og italiensk design forenes til en rigtig skarp pris. Fiat Panda TwinAir Ciao koster 79.990 kr. og byder blandt andet på komplet instrumentering med avanceret tripcomputer, Hill-Holder, ”Follow me home”-lys, centrallås og elruder foran.

Fiat Panda TwinAir Pop
Det nye modelprogram byder også på den driftsikre og veludstyrede Fiat Panda TwinAir Pop, der med sin 65 hestes motor er billig i ejerafgift. Den nye Fiat Panda Pop har fjernbetjent centrallås, lys i bagagerummet og integreret radio/CD med 4 højttalere som standardudstyr og koster 90.990 kr.

Fiat Panda TwinAir Popstar
Vil man nyde sommeren i en særdeles veludstyret bybil, er den helt nye 65 hestes Fiat Panda TwinAir Popstar valget. Udover 5 døre byder denne nye version blandt andet på aircondition, tågeforlygter, højdejusterbart førersæde, 3 seler og 3 nakkestøtter på bagsædet samt mulighed for flere farver og indtrækkombinationer til en pris på 102.990 kr.

Fiat Panda 1.2 Easy
Det nye Panda modelprogram leveres også med den alsidige 1.2 motor med 69 heste, og den kan opleves i den velkørende Fiat Panda 1.2 Easy. Fiat Panda Easy er ligesom den nye Popstar rig på spændende detaljer og udstyr og har blandt andet tagræling som standard til prisen 102.990 kr.

Fiat Panda TwinAir Turbo 85 Lounge
Vil du have en stilfuld, hurtig og komfortabel bil, der både er enkel og sjov at køre, kan du med fordel se nærmere på Fiat Panda TwinAir Turbo Lounge. Udover den temperamentsfulde TwinAir motor med turbo og 85 heste bugner den nye Panda Lounge af udstyr, som gør den til en rigtig god bil til prisen. Du får blandt andet læderrat, 15” alufælge, parkeringssensor bag, Blue&Me® mediaplayer system og ratbetjent radio til kun 131.990 kr.

Det nye Fiat Panda modelprogram kan opleves lige nu hos de danske Fiat-forhandlere.