Fiat Punto

Punto Evo

|

Fiat lancerer snart en ny model, Fiat Punto Evo, som skal følge op på den populære Grande Punto. Den nye Punto Evo vises for første gang på den kommende biludstilling i Frankfurt.

Den nye Fiat Punto Evo er en evolution af Fiat Grande Punto – deraf navnet ’Evo’. Det betyder, at bilen har gennemgået en markant udvikling for at holde Puntos stærke position som en af de førende mellemklassebiler. Fiat Punto Evo vil være førende i sin klasse inden for teknologi, sikkerhed og design.

På motorsiden introduceres Punto Evo med et bredt udvalg af Fiats berømte motorer. Heriblandt en ny, kraftig revideret 1.3 Multijet dieselmotor med partikelfilter som standard samt to nye 1.4 liters benzinmotorer med den revolutionerende MultiAir-teknologi, som er karakteriseret ved høj ydelse og lavt brændstofforbrug.    

Ligeledes med miljøet for øje er det innovative Start&Stop-system nu standardudstyr i Punto Evo.

Interiøret i den nye Punto Evo er helt nyt og gjort mere eksklusivt med materialer af høj kvalitet og med fokus på detaljerne. Resultatet er en lys og indbydende kabine med et helt nyt instrumentbræt, nye sæder samt en række nye, praktiske opbevaringsrum. På de ydre linjer er Punto’en også blevet grundigt opdateret, og således er både front og bagparti blevet fornyet med lækre og mere nutidige detaljer.

Hvad angår sikkerheden ligger den nye Punto Evo helt i front og sætter med syv airbags, inklusiv en knæairbag ved førersædet i samtlige modeller, nye standarder i segmentet. Bilen har desuden Hill Holder og naturligvis ESP.

Punto Evo har premiere på biludstillingen i Frankfurt fra den 19. september.

Fiat Group Automobiles Denmark A/S forventer at kunne præsentere den nye Punto Evo på det danske marked allerede midt i november.

Fiat Punto på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Punto 1,3 JTD Evo Active 74HK 5d
NYHED
39.900 kr.
Fiat Punto
1,3 JTD Evo Active 74HK 5d
Lemvig
215.500
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Punto 1,3 JTD Active
NYHED
19.900 kr.
Fiat Punto
1,3 JTD Active
Grindsted
270.000
2007
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Fiat Punto 0,9 TwinAir Turbo Popstar Edition 100HK 5d
NYHED
69.900 kr.
Fiat Punto
0,9 TwinAir Turbo Popstar Edition 100HK 5d
Holsted
89.000
2014
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev