Nu lancerer Fiat den nye Punto, som har et klassisk og sporty design. Den lækre kabine og det højteknologiske motorprogram giver bilen de bedste forudsætninger for at videreføre dens stolte arv og fastholde positionen blandt de bedste i klassen.

Med det bedste fra forgængerne Grande Punto og Punto Evo, lækre nye detaljer både ud- og indvendigt, et omfattende motorprogram samt et særdeles attraktivt prisniveau, rammer den nye Fiat Punto plet ud fra devisen ”værdi for pengene”.

”Det har ikke været let at forbedre et modelprogram, der i forvejen har gennemgået en markant teknologisk og designmæssig udvikling. Den nye Fiat Punto har en stolt arv at leve op til. Derfor har vi videreført forgængernes gode køreegenskaber, dens stilrene look, det attraktive udstyrsniveau samt et af markedets mest brændstoføkonomiske motorprogrammer,” fortæller Steffen Holm fra Fiat Group Automobiles Denmark A/S.
  
Enkelt modelprogram med fælles DNA
I det nye Punto-program indgår der tre modelnavne – Pop, Easy og Lounge. Bilerne findes i både 3- og 5-dørsudgaver, og de har fælles DNA. Samme stil, samme teknologi, samme design. Kort sagt; et mere enkelt modelprogram, men med et endnu skarpere udtryk, flere elegante detaljer og et imponerende udstyrsniveau.

”Den nye Fiat Punto er blevet mere stilren med dette facelift. Indvendigt er den en visuel nydelse med et væld af funktionelle detaljer og med et højt udstyrsniveau selv i standardudgaven Pop. Topversionen Lounge byder på en perlerække af ekstra features som eksempelvis lækre skålformede sæder, Fiats prisvindende infotainment-system Blue&Me, regnsensor, klimaanlæg, 15” alufælge samt tågeforlygter med kurvefunktion,” supplerer Steffen Holm.

Spændende motorer
Det højteknologiske motorprogram, som er et af markedets mest brændstoføkonomiske og miljøvenlige, fuldender den nye Fiat Punto med blandt andet den revolutionerende MultiAir-motor med 135 hk, som fås i forbindelse med Lounge udstyret, og den effektive 1.3 Multijet dieselmotor i anden generation med 85 hk, som kører helt op til 28,6 km/l.

Pris
Med en introduktionspris fra kun kr. 119.990 er den nye Punto ikke bare skånsom mod miljøet, den er også for de prisbevidste, der vil have noget for pengene. Man kan roligt konkludere, at den stolte arv bliver ført videre på bedste vis.