Diesel og benzin til samme pris
Renault gør op med den hidtidige prispolitik, hvor en Clio III diesel har været dyrere end Clio III benzin. Fra den 1. marts til 30. april er prisen den samme for de to motorvarianter.

En nyskabelse af de større ser dagens lys, når Renault fra den 1. marts til den 30. april giver kunderne frit valg mellem Clio diesel og Clio benzin til samme pris.

Pressechef Søren Hyltoft hos Renault Danmark forklarer det banebrydende koncept.

"Clio III er en kæmpesucces i resten af Europa, mens den herhjemme har levet en meget stille tilværelse. Derfor satte vi allerede fra 1. januar bilen væsentligt ned, og nu sætter vi yderligere trumf på ved at give kunderne frit valg mellem benzin og dieselmotorer til samme pris. Når vi sætte dieselbilerne yderligere ned er det for at sætte endnu mere fokus på de attraktive dieselmotorer. Her har Renault en enestående ekspertise, og en lang tradition for både økonomiske og sparsomme dieselvarianter", siger Søren Hyltoft.

Konkret betyder det, at en Clio III 1.5 dCi med 68 hk og en Clio III 1.2 16 V med 75 hk begge kommer til at koste 149.900 kr. Ønsker man bilen med fem døre er prisen 155.900 kroner for begge. Benzinvarianten er langt fra forslugen, men klarer 16,9 km/l, mens dieseludgaven blot nipper til brændstoffet og kører hele 22,2 km/l.

Ønsker man et højere udstyrsniveau, med blandt andet aircondition, indfarvede sidespejle og follow me home lys, skal man vælge udstyrsniveauet Expression, der for både diesel og benzin nu blot koster 170.900 kroner.

Også Clio med den store dieselmotor på 85 hk. og et brændstofforbrug på kun 22,7 km/l er sat væsentlig ned. Kampagnetilbuddet er her fem dørsversionen med Dynamic udstyr, der blandt meget andet tæller sportssæder, alufælge og klimaanlæg, til blot 196.900 kroner.

Pressechef Søren Hyltoft understreger, at tilbuddet om diesel og benzin til samme pris kun gælder for Renault Clio III ,og kun i perioden fra den 1.marts til den 30. april.