Lamborghini

Reventón nummer 20 leveret

| -

En supersportsvogn der er udenfor sammenligning. Lamborghini Reventón er ikke kun den ultimative køremaskine, men samtidig et kunststykke i en meget begrænset serie. Med et produktionstal på blot 20 enheder og en pris på én million Euro før moms, skat og afgifter er Lamborghini Reventón særdeles eksklusiv og unik i alle facetter. Modellen, der bærer pladen 20/20, er netop blevet overdraget til sin stolte ejer, hvilket bringer denne limiterede og eksklusive serie til afslutning.

Hver eneste Lamborghini Reventón er bygget af de dygtigste og mest talentfulde håndværkere i Sant´Agata Bolognese, der foruden at være hjemby for Lamborghini også er her alle supersportsvogne med det berømte bomærke er født. "Reventón er dog den mest ekstreme af dem alle - rendyrket fascination på hjul. Baseret på den teknologiske sjæl fra Lamborghini Murciélago har vi koncentreret og fremhævet mærkets DNA - den generiske kode," fortæller Stephan Winkelmann, Præsident og CEO for Automobili Lamborghini S.p.A., som personligt overrakte den nye ejer nøglerne til Lamborghini Reventón nummer 20 ved en ceremoni på fabrikken.

20 venner og samlere af Lamborghini modeller, der alle ønsker at være anonyme, ejer nu denne helt enestående unikke model. De fleste af dem ser ikke kun deres Lamborghini Reventón som deres samlings kronjuvel, men ønsker at nyde intensiteten og den kompromisløse køreoplevelse. Lamborghini Reventón er, foruden det ekstreme og karakteristiske design, den ultimative oplevelse i den teknologiske og dynamisk kompetence Lamborghinis 12-cylindrede sportsvogne består af. Det betyder grænseoverskridende præstationer med 650 hk og en topfart på hele 340 km/t. Det betyder også en fuldstændig pålidelighed samt anvendelighed i hverdagen.

Derfor kan Lamborghini tilhængere fra alle fire verdenshjørner være heldige at møde en Lamborghini Reventón på en smuk bjergvej, ved pit-garagen på den lokale racerbane eller ved et eksklusivt socialt arrangement. En anden sikker ting er, at enkle af de 20 Lamborghini Reventón vil være tilgængelige for beundring på museer. For Lamborghini har ikke kun kreeret et designmæssigt mesterværk, firmaet har samtidig tilført endnu et ikon til mærkets i forvejen ekstraordinære historie. De heldige ejere kan med rette være tilfredse.

Lamborghini på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lamborghini Gallardo Cabriolet 5,0  aut., E-gear 519HK Cabr.
Leasingpris/md. 6.595 kr.
Lamborghini Gallardo
Cabriolet 5,0 aut., E-gear 519HK Cabr.
Højbjerg
58.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lamborghini Gallardo LP-570 5,2 V10 Superleggera 4x4 570HK 2d 6g Aut.
895.000 kr.
Lamborghini Gallardo
LP-570 5,2 V10 Superleggera 4x4 570HK 2d 6g Aut.
Greve
51.000
2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lamborghini Huracan 5,2 Performante
Leasingpris/md. 35.580 kr.
Lamborghini Huracan
5,2 Performante
Hvidovre
-
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev