Om en måneds tid kommer Kia Pregio i en face-lifted version, som nok skal få konkurrenterne til at spærre øjnene op.

I løbet af september bliver den face-liftede version af Kia Pregio sendt på gaden i Danmark. Den er blevet lidt længere – og så er den blevet forbedret inderst til yderst.Pregio har nemlig været en tur rundt om design-centrene hos Kia Motors, og det har givet varevognen en rundere snude, en flottere finish samt en noget anderledes bagende. Interiøret har også fået et pift.

Hjertet i Pregio er fortsat den taknemlige turbodieselmotor, som giver chaufføren flere strenge at spille på. Bilen er både skabt til det seje træk og det lette løb. Uanset om lasten udgør et kilo eller et ton.Motoren, som er på 2,5 liter, yder 94 hestekræfter ved 3800 omdrejninger i minuttet. Dermed er der rigeligt med kræfter til alle udfordrende opgaver – uden at det koster på brændstofkontoen. Pregio kører 11,2 kilometer på literen ifølge ECE-snittet.

Noget af det, som hidtil har tiltalt mange Kia-købere er, at der er oceaner af plads bag i Pregio. Lastrummet måler 134 centimeter i højden, 161 i bredden og hele 276 i længden. Dermed er der mere end fire kubikmeter at gøre godt med.Selve bilens ydre er vokset en smule. Pregio måler nu 191 centimeter i højden, 181 i bredden og 490 i længden.