Man ser tit, at når en eksisterende model er på vej til at blive faceliftet eller udskiftet, så stiger salget voldsomt lige inden afløseren bliver introduceret. Dette er bestemt også sket med Ford Fiesta, der i marts måned blev den bedst sælgende bil i Europa. Mere end 47.000 eksemplarer blev solgt på tværs af Europa. Salgstal viser, at Ford Fiesta var den bedst sælgende bil på tværs af alle segmenter i marts måned 2017. Mere end 47.000 eksemplarer af Fords minibil blev solgt i Europa på blot 31 dage – det svarer til mere end 1500 om dagen eller én bil hvert minut. Det er en stigning på 12 procent i forhold til året før – og Ford Fiesta overtog tronen som den bedst sælgende bil i Europa.

Herhjemme ligger Ford Fiesta også højt på mange danskeres ønskeseddel. Hele 593 eksemplarer blev solgt i Danmark i marts 2017 – det svarer til en stigning på mere en 50 procent i forhold til året før.

”Ford Fiesta er vores bedst sælgende bil i marts, svarende til 12 procent af alle solgte Ford-biler. Marts var en enestående måned for Ford i Europa med salgstal, der steg overalt i Europa,” fortæller Roelant de Waard, Vice President for Marketing, Sales and Service i Ford Europa. ”Vores kunder er stadig tiltrukket af det friske design, den kraftfulde motor der kører langt på literen og ikke mindst de klasseledende køreegenskaber”.

Baner vejen til noget nyt 
Til sommer kommer den helt nye generation af Ford Fiesta til Danmark. Den nye generation af Ford Fiesta kommer i nye og unikke varianter – fra den luksuriøse Vignale til den crossover-lignende Active. Fiesta Titanium og den sporty ST-Line har også premiere. Spændende bliver også den nye Fiesta ST, der med en helt ny 1,5-liters EcoBoost-motor med 3 cylindre og 200 hk, nok skal få smilet frem på bilglade kunder verden over. Fiesta ST kommer i løbet af 2018.