Salgsfremgang til ny Honda Accord

| -

Den nye Accord giver salgsfremgang i topklassen

En måned efter at salget er startet, er der allerede blevet solgt mere end 3500 nye Honda Accord i Norden. Desuden har omplaceringen af modellen tiltopklassen vist sig at være vellykket. Antallet af bestilte topmodeller iAccord-serien overgår forventningerne.

Med den nye generation af Accord har Honda taget et stort skridt mod toppenaf D-segmentet. Hondas traditionelle styrke ­ markant ydeevne og avanceretteknik ­ kombineres med en stor satsning på elegant design, plads og højkomfort. Modelprogrammet omfatter en karakterfuld sportssedan og enstationcar, som forener læssekapacitet med design og ydeevne.

­Kunderne vælger topmodellen
Frem for alt er det tydeligt, at markedet har taget Accord¹en til sig somden topmodel, den er. Det viser salgsstatistikken: Antallet af bestiltetopmodeller ­ Accord 2.4 Executive ­ overgår endda Hondas egneforventninger.

­ Vi oplever en stigende efterspørgsel efter Honda biler i Danmark og liggeri øjeblikket 23% over vores salgstal fra sidste år, siger den PR ansvarlige.Selvfølgelig bidrager den nye Honda Accord også til dette. Det følesdejligt, at vores modelprogram nu er blevet suppleret med en bil itopklassen.

Fine bedømmelser i medierne
En medvirkende årsag til interessen for den nye Honda Accord er sikkert demange fine bedømmelser, som bilen har fået i medierne. Frem for alt harkøreglæden og fornemmelsen af kvalitet fået et løft. Men den nye Accord harogså fået pluspoint for sine "skønne linjer og lækre udseende", "pæn bil" og"giver et elegant indtryk". Det betyder, at de tidligere, ofte forekommendehøje karakterer for funktionalitet, kvalitet og præstationerfuldstændiggøres med positive bedømmelser på emotionelt oplevede punkter somkomfort, karakter og design.

Den forventes at få en meget høj sikkerhedsbedømmelse i EuroNCAP¹s testtotalt setUnder arbejdet med den nye Accord er der blevet lagt stor vægt på densamlede sikkerhed. Det medfører, at bilen skal være så sikker som muligt,ikke kun for dem, der kører i bilen, men også for omgivelserne ved ulykkermed andre køretøjer og fodgængere. Flere trafiksikkerhedsorganisationer hartidligere rost Honda for dette arbejde, og det forventes også at medvirketil, at Accord får en meget høj samlet bedømmelse, når EuroNCAP testerbilen.

Honda Accord på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,2 i-DTEC Elegance Tourer
NYHED
64.900 kr.
Honda Accord
2,2 i-DTEC Elegance Tourer
Bagsværd
184.000
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,4 Executive Tourer
NYHED
99.900 kr.
Honda Accord
2,4 Executive Tourer
Bagsværd
184.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,0 Elegance 155HK Aut.
PRIVAT
89.900 kr.
Honda Accord
2,0 Elegance 155HK Aut.
2620 Albertslund
157.000
2009
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev