Volkswagen tilbyder nu Scirocco van i en særlig veludrustet udgave: Scirocco R-line.

Nu kan drømmen om sportsvognen endelig gå i opfyldelse. Med priser fra 275.759 kr. tilbyder Volkswagen nu den genfødte Scirocco med en hel del ekstraudstyr og til minimale priser.


Med Scirocco R-line får du en fuldblods sportsvogn til fornuftige priser. Dette er netop kernen ved den nye Scirocco R-line: førsteklasses teknologi, lave omkostninger, dynamiske køreegenskaber og god komfort går op i en højere enhed samtidig med, at Scirocco har et kompromisløst sportsligt design.

Van-vittigt meget udstyr
Volkswagen har valgt udelukkende at introducere Scirocco R-line i van-versionen og denne kan vælges med to motorvarianter med hhv.  160 eller 210 hk  (1.4 TSI og 2.0 TSI). Begge versioner vil have DSG-gearet som standard.

Udover det omfattende standardudstyr, der bl.a. tæller aircondition, sportsundervogn og  kørekomputer. har Volkswagen tilføjet særlige R-line stødfangere for og bag, mørkttonede bagruder, tågeforlygter og 18" letmetalfælge. Fra Scirocco R har vi tilføjet de originale sæder, sideskørterne og Silverlane deko-indlæg.

Slutteligt for at gøre alle glade, kom vi også til at tilføje et nyt lædersportsrat med skiftekontakter, sportspedaler og dørbeklædning i læderoptik, nye måtter foran, aluminiumslister, dæktrykskontrol, mobilitetsdæk og mørkttonede baglygter.

Alt i alt får du med Scirocco R-line ekstraudstyr til en værdi på over 60.000 kr. til en pris på ca. 18.000 kr.

Priser:
1,4 l 160 hk TSI DSG - Van
237.000 ekskl. moms
275.759 inkl. moms

2,0 l 210 hk TSI DSG - Van
263.000 ekskl. moms
305.359 inkl. moms