Seat's nye limousine får navnet “EXEO”

”EXEO” kommer både som limousine og som stationcar. Bliver produceret på Seat- fabrikken i Martorell ved Barcelona.
Når Seat lancerer deres nye limousine vil den lyde navnet ”EXEO” . Introduktionen af ”EXEO” er fastsat til at ske i løbet af 2009, og vil markere et nyt højdepunkt i det spanske mærkes historie.

Introduktionen af en bil i limousine-klassen er ligeledes et signal om, at Seat udvider modelprogrammet mod nye segmenter.
Den nye Seat EXEO bliver således en elegant og dynamisk limousine af høj kvalitet og udstyret med den allernyeste teknik. Seat har lagt vægt på at skabe en bil med en karakteristisk personlighed, et sportsligt design samt dynamiske køreegenskaber, der til fulde skal reflektere brandet Seat.

I overensstemmelse med Seat's mediterrane rødder, stammer navnet “EXEO” fra det latinske “Exire” , der betyder “at række over” eller “overskride”. Overført kan man sige, at EXEO skal symbolisere en ny æra for mærket Seat, hvor man rækker sig mod nye segmenter. Navnene på Seat's eksisterende modeller vil alle blive bibeholdt. Seat EXEO tilhører B-segmentet og det er ikke hensigten, at den skal erstatte den populære Seat Toledo.