SEAT León 1,4 til gunstig pris

Den sportslige SEAT León, som samtidig er en rummelig og komfortabel familiebil, præsenteres nu hos de danske SEAT-forhandlere i en 1,4 Select-version til en pris på kun 173.900 kroner. SEAT León 1,4 er et tilbud til de bilkunder, der sætter pris på Leóns design og kvalitet, men som ikke har behov for så mange hestekræfter og det omfattende standardudstyr, som SEAT León byder på i Stella-, Sport-, Signo- og Top Sport-versionerne, uden dog at gå på kompromis med sikkerhed og komfort. I denne udgave genintroduceres den effektive og økonomiske 1,4 liters motor med fire cylindre, 16 ventiler og en effekt på 75 hk.

Sikkerhedsudstyr
SEAT har altid lagt stor vægt på personsikkerhed, og León har derfor indbygget ekstra beskyttelsesprofiler i dørene, sideairbags i forstolene, full-size-airbags foran og hovedstøtter ved alle fem pladser med tilhørende trepunkts-sikkerhedsseler. Også ISO-fix beslag ved bagsædet for sikker og nem montering af barnestole er standard i León. Den aktive sikkerhed mærkes først og fremmest på de overbevisende køreegenskaber og understøttes af effektiv elektronik. Skivebremser ved alle fire hjul med ABS og elektronisk bremsekraft-fordeling (EBV) findes således på alle León-modeller.

Komfortudstyr
Fælles for samtlige León-udgaver er, at de er godt udstyret med bl.a. fjernbetjent centrallås med automatisk sikkerhedslåsning, el-rudehejs i fordørene, højdejustérbart førersæde, tovejsjusterbart rat, splitbagsæde, udendørs-temperaturmåler, elektrisk lyslængderegulering, bakspejl med mulighed for afblænding, varmedæmpende ruder, visker/vaskeanlæg med pausefunktion samt aflåseligt handskerum og benzindæksel.

Helgalvaniseret karrosseri med 12 års reklamationsret mod gennemtæring sammen med en tre års reklamationsret for lakering gælder alle León-versionerne.

Gunstig pris
SEAT León er en rummelig og komfortabel bil med dynamiske køreegenskaber, højt kvalitetsniveau og et sportsligt design. Til gengæld for den favorable pris på 173.900 kroner fravælger Leon 1,4 kunden højdejusterbart passagersæde, tågeforlygter, varme i forsæderne samt RDS-radio/båndspiller med otte højttalere - i stedet udstyret med monoradio og fire højttalere.