Seat

Seat øger sin markedsandel betydeligt

| -

SEAT Danmark ser optimistisk på salget, hvor mærket netop har kunnet notere en fremgang på hele 35 procent i markedsandelen. De flotte tal fremgår af Bilstatistik.dk, hvor salget af nye biler oplistes. Det fremgår, at SEAT har øget sin markedsandel fra 1,1 procent til 1,5 procent i perioden 1.1.2009- 31.5.2009

Den primære årsag til fremgangen hos SEAT skyldes introduktionen af den nye Ibiza og ikke mindst, at SEAT netop dette forår har lanceret den miljøvenlige Ibiza Ecomotive, en af markedets mest brændstoføkonomiske biler.

SEAT har med andre ord leveret det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. "Vi ser en generel tendens til, at forbrugerne efterspørger de små biler og meget gerne i de såkaldte øko-versioner", giver SEATs salgschef, Nicolai Søgaard Olsen, som forklaring på den markante fremgang i en generelt presset branche.

Leveringstid minimeret
SEAT har den seneste tid oplevet en stor efterspørgsel på Ibiza Ecomotive, hvilket har givet flaskehalsproblemer med fabrikken i Spanien. Fabrikken garanterer nu ekstra-produktion af Ibiza Ecomotive, hvilket for de danske kunder betyder en minimeret leveringstid.

At den nye Ibiza er blevet så populær vidner om, at danskerne for alvor har bidt mærke i det spanske brand, der ikke blot står for dynamisk design, men også for gedigen kvalitet til fornuftige priser. "Det er måske en medvirkende årsag til vores fremgang, at vi tilbyder høj kvalitet til relativt lave priser, i en tid hvor mange forbrugere er yderst prisbevidste", supplerer Nicolai Søgaard Olsen.

I nærmeste fremtid introducerer SEAT endnu en Ibiza, nemlig den sportslige Ibiza Cupra.

Seat på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Mii 1,0 60 Style eco
NYHED
54.900 kr.
Seat Mii
1,0 60 Style eco
Stenderup
76.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Mii 1,0 60 Style eco
NYHED
39.500 kr.
Seat Mii
1,0 60 Style eco
Silkeborg
178.000
2012/2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Mii 1,0 60 Style aut. eco
NYHED
99.800 kr.
Seat Mii
1,0 60 Style aut. eco
Hillerød
15.000
2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev