Efter et vellykket MC Show 2011 i henholdsvis Herning og København, slår de danske Kawasaki-forhandlere dørene op til intet mindre end fem nye Kawasaki-modeller samt fire såkaldte JACK-POT modeller.

Slagkraftige tilbud
Målet er at erobre en større andel af markedet, og midlerne er – udover de nævnte modeller – en række slagkraftige tilbud.

”Vi kører med fire kampagnemodeller, som der er JACK-POT på. Det betyder, at kunderne får mulighed for rabatter på helt op til 30 procent. Et eksempel er en af de senere års bedst sælgende modeller overhovedet, ER6. Den kan lige nu erhverves i en basismodel for bare 74.995 kroner. Det er en besparelse på 30.000 kroner”, fortæller Erik Blacha, direktør hos Kawasaki.

I den tidligere lidt oversete motorcykelkategori, dual-purpose, leverer Kawasaki JACK-POT-modellen KLE 650 Versys. ”Her kan der spares hele 50.000 kroner, hvis man investerer i kampagnemodellen, som er en årgang 2009. Det betyder, at prisen er nede i 84.995 kroner”, påpeger direktøren.

Forsikring til nybegyndere
Kawasaki tilbyder fortsat en særdeles fordelagtig finansieringsordning, samt mc-forsikringer til alle motorcyklister. Selv en 18-årig motorcyklist uden anciennitet kan få en forsikring hos Kawasaki.

”Vi er en af de få importører, der byder alle kundetyper velkommen, og vi tilbyder samtidig nogle af de bedste og billigste forsikringer på markedet overhovedet”, understreger Erik Blacha.

Det sidste nye inden for området er, at Kawasaki yder 100 procents erstatningsværdi, hvis motorcyklen er under et år gammel. ”Hvem andre kan tilbyde det?”, spørger Erik Blacha, som opfordrer interesserede motorcyklister til at lægge vejen forbi nærmeste Kawasaki-forhandler.