RCZ, som er Peugeots første « special edition » model, er netop blevet kåret til  "Den smukkeste bil i 2009" på den prestigefyldte International Automobile Festival. RCZ blev tildelt denne ærespris efter en afstemning blandt mere end 100.000 internetbrugere fra 62 lande.


At titlen som "Årets smukkeste bil" går til RCZ, falder helt i tråd med Peugeots nye branding projekt, som blev offentliggjort i starten af januar, hvor Peugeot bl.a. præsenterede sin nye signatur: Peugeot, MOTION & EMOTION.

RCZ: Rendyrket passion
RCZ er meget mere end en konceptbil, der bliver til virkelighed – den markerer et nyt stadie i Peugeots tradition for livsstilsbiler. Denne 2+2 coupé er karakteriseret af en ekspressiv og energisk stil, der understreges af det unikke hvælvede tag med aluminiumsbuer. Det gennemførte interiør placerer føreren i en sporty og eksklusiv atmosfære, som gør det muligt at nyde de dynamiske køreegenskaber fuldt ud.

RCZ har vakt stor interesse og da den blev præsenteret på Frankfurt Motor Show, var de 200 eksemplarer af RCZ Limited Edition solgt på under 48 timer.

RCZ: Følger Peugeots tradition for livsstilsbiler
Det er fjerde gang Peugeot vinder denne prestigefyldte pris, og RCZ fortsætter på fornemste vis Peugeots tradition for livsstilsbiler, som har været med til at forme mærket og dets historie. Hvad enten det handler om 205 GTi, 206 CC, 207 RC, 302 Darl´Mat, 306 S16, 402 Eclipse, 406 Coupé eller 504, har hver af disse modeller gennem deres design, køreglæde eller innovative teknologi bidraget til Peugeots image.

RCZ introduceres fra april måned i mere end tredive forskellige lande, hvor den vil være en værdig ambassadør for Peugeots elegance og sporty image