Peugeot Vision Gran Turismo til GT6 er netop blevet afsløret. Med et vægt/effekt forhold på 1:1 og en acceleration 0-100 km/t på kun 1,73 sekunder har Peugeots nye virtuelle superbil de optimale forudsætninger for at give PlayStation3 gamere den ultimative køreoplevelse.

Peugeot har allerede 15 modeller med i Gran Turismo, men tøvede ikke et sekund, da manden bag spillet, Kazunori Yamauchi, udfordrede mærket til at designe en særlig bil for at fejre spillets 15 års fødselsdag.

Peugeots designere teamede op med Peugeot Sports ingeniører for at skabe en enestående superbil med alle de karakteristika, der kendetegner en high-performance endurance racer. Ved første øjekast fremstår Peugeot Vision Gran Turismo, som om den var hugget ud i én granitblok og den har en aerodynamisk profil, der fejer enhver vindmodstand til side. Den er blot 104 cm høj, har 22” alufælge fortil og 23 ” bagtil, men ingen aerodynamiske features som hækspoilere etc. – dens form alene er nok til at holde bilen effektivt på vejen.

Superbilen er udstyret med en 3,2 l V6 turbo centermotor, som yder 875 hidsige hestekræfter og er kombineret med en 6-trins gearkasse. Letvægtsdesignet på 875 kg gør sammen med en ekstrem responsiv styring Peugeot Vision Gran Turismo til en utæmmet løve, som man ikke kan vente med at forsøget at tæmme.

Virtuelle kørere kan i den nærmeste fremtid sætte sig bag rattet og give den gas på ikke færre end 40 forskellige baner. Peugeot Vision Gran Turismo er kun tilgængelig på PS3 og den introduceres i forbindelse med den næste opdatering af Gran Turismo 6.