Kia Picanto

Supereffektive motorer til KIA Picanto

| -

KIA kunderne kommer til at nyde godt af markant reducerede CO2 -emissioner og bedre brænd-stoføkonomi i næste generation af Picanto, når den nyeste udgave af koncernens hatchback i A-segmentet senere i år kommer til salg i hele verden.

Når den nye Picanto i marts har verdenspremiere på biludstillingen i Geneve, er designet og kon-struktionen helt ændret med en styling, som udtrykker soliditet og modenhed.  Den er længere end forgængeren, og akselafstanden er øget, så kabinen i den nye Picanto vil være mere komfortabel, samtidig med at bagagerumskapaciteten er øget med 27 %. Den nye Picanto tilbydes for første gang både som 3- og 5-dørs og omdefinerer helt sin position som en af de mest konkurrencedygtige biler i verden i bybilernes A-segment.

Køberne til den nye Picanto vil – afhængigt af landet – kunne vælge mellem fire helt nye og super-effektive motorer – tre udgaver af den 1,0-liters, 3-cylindrede Kappa-motor (benzin, flex fuel og bi-fuel) og en 1,2-liters, 4-cylindret Kappa-benzinmotor.

Motorerne yder mellem 69-85 hk, og det maksimale drejningsmoment er mellem 94-121 Nm.  Udstød-ningsemissionerne er blevet reduceret markant, så de almindelige versioner i Picanto-modelrækken vil have en CO2-emission mellem 95-105 g/km. Bi-fuel 1,0-liters motoren yder 82 hk og har et drejningsmo-ment på 94 Nm.  Brændstoføkonomien bliver mellem 16,9-23,8 km/l, hvilket bidrager til lave driftsomkost-ninger.

I Europa vil alle versioner være tilgængelige med KIAs brændstofbesparende ISG-teknologier, så emissio-nerne reduceres til mellem 90-100 g/km – så alle versionerne kan nyde godt af emissionsbaserede afgifts-reduceringer i de lande, hvor det er relevant – og brændstoføkonomien forbedres til 17,9-24,4 km/l.

Motorerne fås afhængigt af land i kombination med enten en 5-trins manuel gearkasse eller en 4-trins automatisk gearkasse.

Den nye Picanto vil helt sikkert blive en konkurrencedygtig nyhed i A-segmentet.  Foruden de nye supereffektive motorer har den et markant eksteriør, et sofistikeret interiør og masser af komfort og sikkerhedsudstyr som i en større bil – blandt andet LED-kørelys, startknap til motoren og intelligent nøgle, grebsudformede udvendige dørhåndtag og seks eller syv airbags afhængigt af land.

Kia Picanto på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 MPi Attraction
NYHED
99.895 kr.
Kia Picanto
1,0 MPi Attraction
Slagelse
42.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,1 Fresh
NYHED
21.900 kr.
Kia Picanto
1,1 Fresh
Hvidovre
188.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 EX
NYHED
23.800 kr.
Kia Picanto
1,0 EX
Randers NV
89.000
2007
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev