Suzuki fejrer det nye år med Nytårsshow og flere nyheder.
 Traditionen tro starter Suzuki forhandlerne det nye år med et stort Nytårsshow, der afholdes i weekenden den 12. - 13. januar. Udover god nytårsstemning og lidt ekstra godt til munden, bydes der også på nyheder i SX4 modelprogrammet, modeller med navigationsanlæg uden merpris og et nyt forsikringsprodukt, hvor der er mange penge at spare på den årlige præmie.

Nye SX4 modeller
Den populære og rummelige Suzuki SX4 er fra årsskiftet klar i en helt ny 4-dørs Sedan model, der især gør sig bemærket grundet sit meget store bagagerum. Det rummer hele 515 liter, hvilket faktisk er større end mange biler i den store og dyre jobbilklasse. Men den nye SX4 Sedan, der er forsynet med en 107 HK 1.6 motor, er prissat i et helt andet prisleje, nemlig til kr. 189.990. Sammen med den rummelig kabine og en udstyrsliste, der blandt andet omfatter ESP anti-udskridningssystem, 6 airbags, aircondition, el-betjente sideruder for og bag, fjernbetjent centrallås og ratbetjent CD radio, er den således et rigtigt godt køb for dem, der lægger vægt på komfort og gode pladsforhold til en overkommelig pris.
Desuden introduceres to nye dieselmodeller til 5-dørs modellen af Suzuki SX4. Den første er en økonomisk 1.6 dieseludgave, der yder 90 HK og har sit maksimale drejningsmoment på 215 Nm ved 1.750 omdrejninger. Ved blandet kørsel er brændstoføkonomien 18,9 km pr. liter, og priserne starter lige under de kr. 200.000. Den anden dieselnyhed er en 1.9 commonrail motor, der yder 120 HK og har et drejningsmoment på hele 280 Nm. Denne er forsynet med en 6 trins gearkasse for bedre komfort ved lange ture og et partikelfilter, der fjerner sodpartikler fra udstødningen. Inklusive udstyr som aircondition, ESP, 6 airbags,
el-ruder, sorte ruder bag, tagræling med mere er SX4 1.9 dieselmodellen prissat fra
kr. 240.000. Og sammen med det automatiske 4WD system fås den fra kr. 265.000.

Bilforsikring til Suzuki priser
Suzuki er blevet kendt for at tilbyde biler i en god kvalitet og med masser af udstyr til rigtigt fornuftige priser. Et koncept der på få år har gjort Suzuki til et af de største bilmærker herhjemme. Og sammen med If Forsikring tager Suzuki nu endnu et skridt. Med premiere på Nytårsshowet lanceres nemlig et nyt forsikringsprodukt - Suzuki Forsikring - der især er attraktivt for unge og kunder uden lang anciennitet hos et forsikringsselskab. I dag er det sådan, at det for disse grupper næsten er umuligt at få råd til at forsikre en ny bil. Men med Suzuki Forsikring får købere af en ny Suzuki adgang til en forsikring, der uanset køberens alder, bopæl eller skadeshistorie gør det muligt for dem at få forsikret bilen til en rimelig pris. En 25-årig kunde til en Suzuki Liana vil f.eks. få forsikringen det første halve år til kr. 1.500, hvorefter den årlige præmie er omkring de kr. 4.000 – 5.000 afhængig af bopæl.

Suzuki Swift inkl. betalt forsikring
Swift modellen har de sidste par år nærmest opnået en særstatus som en af de smarteste superminier på markedet, da den forener et unikt design med underholdende køregenskaber til en god pris. Som en del af Nytårsshowet og for at sætte ekstra fokus på det nye forsikringsprodukt, tilbydes Swift 1.5 modellen med betalt forsikring det første år inkluderet i prisen! Der er her tale om et tilbud, der gælder alle kunder uanset alder og ved samtidig finansiering af bilen via Suzukis finansieringsselskab eBilfinans. 1.5 modellen yder 102 hk og fås med enten 3 eller 5 døre, og priserne starter ved kr. 143.990 inkl. ansvars- og kaskoforsikring i 12 måneder og udstyr som 6 airbags, ABS med EBD, el-betjente sideruder for, ratbetjent CD radio og fjernbetjent centrallås.

Suzukis Nytårsshow er en fast tilbagevendende begivenhed, hvor Suzuki kunder og andre med interesse for Suzuki bilerne kan komme forbi forhandleren til et hyggeligt og velbesøgt arrangement. Der er endda en lille champagnegave til de første hver dag i weekenden.