Det sker efterhånden ganske ofte, at man møder en Tesla på de danske veje. På Biltorvet kan vi også se, at der på brugtbilsmarkedet bliver solgt flere og flere Tesla, hvilket er et tegn på, at bestanden er stigende. Det er desuden også et tegn på, at den amerikanske producent af elbiler har fat i noget rigtigt, for en Tesla er bestemt ikke en billig bil i Danmark. Det smukke design, de gode køreegenskaber og så selvfølgelig hensynet til miljøet lokker dog tilsyneladende alligevel en del danskere til at investere i en Tesla.

Ud over de ovennævnte plusser ved Tesla, så kan elbilen tilmed også prale af at være verdens hurtigst accelererende sedan. Denne titel kom i hus, da Tesla P85D var en realitet. Den accelerer fra 0-96 km/t på kun 3,1 sekunder, hvilket er ekstremt, som du ved selvsyn kan se i dette youtubeklip.

Nu bliver det dog lige tanden vildere. Den seneste nyhed fra Tesla er nemlig, at Tesla P85D nu bliver til Tesla P90D. Der er nemlig udviklet en ny bateripakke, som gør Tesla en smule hurtigere. De 0-96 km/t tilbagelægges nu på blot 2,8 sekunder, hvilket er latterligt for en bil på over to tons. Tesla kalder da også selv Tesla P90D for ludicrous (latterlig)

Den større batteripakke kan i følge Tesla tilkøbes til 85D og P85D, og ud over den øgede acceleration så giver det også en længere rækkevidde.