Ny stærk pris på Viano Marco Polo
En rullende feriebolig i luksusklassen. En fleksibel hverdagsbil med plads til hele familien og med sublime køreegenskaber. Du får det hele i Mercedes-Benz Viano Marco Polo. Mercedes-Benz er nu klar med en ny yderst konkurrencedygtig pris på den populære førsteklasses autocamper.
 
Siden afgiftsændringen i april 2007 har forhandlere og importører kraftigt neddroslet forventningerne til markedet for autocampere i Danmark. Forventninger om markante prisstigninger som følge af afgiftsændringen har betydet, at mange danske familier på forhånd har vinket farvel til drømmen om en kombineret ferie- og hverdagsbil.

Luksus både til hverdag og på ferien
Nu er Mercedes-Benz imidlertid på banen med en ny attraktiv pris på deres luksus autocamper, Viano Marco Polo. For 499.900 kroner får man en komplet camperpakke og en 2,2 liters dieselmodel med 116 hestekræfter, som sikrer ferie- og hverdagskørsel på første klasse. Den ene uge er Viano Marco Polo en stabil og velkørende ledsager til og fra arbejde og på indkøb med børnene. Den næste uge en rummelig autocamper, når der står weekend med familien eller langfart ned igennem Europa på programmet. Mercedes-Benz Viano Marco Polo er bygget til at matche behovene ved både hverdagskørsel og på de længere ture, så man kan nøjes med at investere i én bil. Salgschef hos Mercedes-Benz, Søren Bøgelund, siger:

”Da afgiftsreglerne blev lavet om sidste år, var det målet at forhindre et misbrug af de lempelige afgiftsregler på autocampere. Desværre gik omlægningen også ud over de ”rigtige” autocampere som for eksempel Viano Marco Polo, og det førte til en generel forventning om massive prisstigninger på autocampere. Denne frygt, må man sige, Mercedes-Benz nu har manet i jorden med lanceringen af den nye pris på Viano Marco Polo”.

Overraskende god pris
Indbygget komfur og køleskab, komfortable sengepladser til 4 personer, stort spise- og opholdsområde samt masser af opbevaringsrum. Det er bare nogle af elementerne på den lange udstyrsliste til Viano Marco Polo, som gør enhver rejse til en tur på første klasse. Og i en autocamper er man ikke bundet af de hastighedsbegrænsninger, der gælder for kørsel med campingvogn eller Camp-let.

Der er mange fordomme om, hvad det koster at køre i en kombineret hverdags- og feriebil i luksusklassen, og med afgiftsomlægningen i april sidste år blev skepsis ikke mindre. Derfor var det også en positiv overraskelse, Mercedes-Benz kom med, da den nye pris på Viano Marco Polo blev præsenteret på campingmessen i Bella Centret i januar i år. Søren Bøgelund fortæller:

”Folk var ret overraskede over at se, at det alligevel kan lade sig gøre at sælge en autocamper i denne klasse til en så rimelig pris. Vi fik adskillige henvendelser fra kunder, der allerede havde skudt en hvid pil efter deres drøm om en kombinationsbil og var begyndt at kigge efter andre løsninger. Mange folk var lettede over, at de alligevel kunne slippe for udgifterne til to køretøjer ved at investere i en Viano Marco Polo, som passer de fleste familiers behov – både hvad angår praktik og pris.”