Volvo etablerer udviklingsafdeling i Danmark

|

I forbindelse med omstruktureringerne på NOKIA i København har Volvo Cars udnyttet muligheden for at kunne ansætte en række medarbejdere med værdifuld erfaring i brugerdrevet design i forhold til Volvo Cars nye "Designed around you" strategi. Fremtidens Volvo vil indeholde meget elektronik og være forbundet til omverdenen, og anvendelsen af dette skal designes, så føreren føler sig i centrum og får en fremragende oplevelse.

- Vi har meget høje ambitioner indenfor User Experiences. Det er et af de områder, hvor vi ser en accelerende udvikling og vi vil have det bedste tilbud på markedet. Etableringen af udviklingsafdelingen i København er et værdifuldt element i implementeringen af vores strategi – udtaler Peter Mertens, Senior Vice President, R&D Volvo Cars.

Udviklingsafdelingen vil desuden give Volvo direkte adgang til samarbejde med universiteter og innovative virksomheder i Københavnsregionen.

-Vores mål er at ansætte de 20 allerbedste specialister, vi kan opdrive indenfor brugerfokuseret design. På nuværende tidspunkt har vi rekrutteret 10 personer, og vi er i fuld gang med at udarbejde kontrakter med flere - siger Nikolaj Nøhr-Rasmussen, som er chef for den ny-etablerede afdeling i København.

Kontoret bliver juridisk en del af det danske salgsselskab, Volvo Personvogne Danmark A/S, men er arbejdsmæssigt en integreret del af Volvo Cars Research & Development i Göteborg.

- Volvo´s beslutning om at starte denne afdeling op i Danmark, er et bevis på, at vi her i landet har kompetencer, som kan sætte Danmark på verdenskortet indenfor udvikling af innovative løsninger, og det er glædeligt, at Volvo ønsker at foretage investeringer i Danmark og dermed fastholde investeringer og arbejdspladser i den nordiske region – udtaler adm. direktør for Volvo Personvogne Danmark A/S, Henrik Hangaard.

Volvo på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Volvo V60 2,0 D4 Momentum 181HK Stc 6g
NYHED
Ring for pris
Volvo V60
2,0 D4 Momentum 181HK Stc 6g
Tørring
130.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Volvo V40 1,8 122HK Stc
NYHED
19.900 kr.
Volvo V40
1,8 122HK Stc
Roskilde
220.000
2004
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Volvo V90 2,0 D4 Momentum 190HK Stc 6g
NYHED
552.700 kr.
Volvo V90
2,0 D4 Momentum 190HK Stc 6g
Vallensbæk
4.000
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev