Golf med maksimal trækkraft ved minimale omdrejninger

Helt ny 1,4 TSI motor med 122 hk nu i Danmark
Volkswagen har udviklet sin TSI-teknologi så godt, at det med denne nye motor er muligt at opnå et højt drejningsmoment ved endog meget lave omdrejninger. TSI-motoren fra Volkswagen har ved flere lejligheder høstet priser for sin innovative teknologi. Nu kommer den i en 122 hk version til Danmark.
Den fulde trækkraft på 200 Nm står til rådighed allerede ved 1500 omdrejninger og op til 4000 omdrejninger. Den mindre slagvolumen er nøglen til motorens sparsommelighed, TSI-teknologien leverer 33% mere omdrejningsmoment ved 6% mindre brændstofforbrug end den 1,6l FSI-motor med 115 hk motor, som den afløser. Dermed er 122 hk TSI-motoren den mest sparsommelige benzinmotor på hele Golf programmet.
Takket være TSI-teknologien er benzinforbruget nemlig på hele 15,9 km/l og CO2-udslippet begrænser sig til 149 g/km. Det vil sige, at det er ikke kun privatøkonomien, som TSI-teknologien er god for, men også miljøet.
Det er tredje gang vi kan præsentere en TSI-motor, tidligere er der kommet såvel en 140 som en 170 hk motor med TSI-teknologien.
Den nye motor tilbydes til hele Golf familien: til klassikeren, 3- og 5-dørs Golf og til den fleksible Golf Plus. Fra det nye år får den store Golf Variant også glæde af denne motor.
Dertil kommer en række andre Volkswagen modeller, som får gavn af 122 hk TSI-benzinmotoren, såsom coupé-cabriolet Eos, Jetta, og også Passat limousine og Passat Variant.

Prisniveauet ligger for en 5-dørs Golf TSI med 122 hk og seks manuelle gear i udstyrsversionen Trendline på 282.098 kr.