VW Multivan

VW Multivan Alltrack

| -

Volkswagen præsenterer på Genéve Motorshow Multivan Alltrack konceptbilen, der er udstyret til at klare alt fra limousinekørsel til offroadkørsel.

Multivan Alltrack – navnet siger alt. Det er et køretøj til alle typer veje og terræn og som byder på en formidabel rummelighed, komfort og fleksibilitet. Dette og en stribe features sikrer, at Multivan Alltrack er velegnet til at transportere passagerer og tilhørende bagage på en let og komfortabel måde, uanset hvor turen måtte gå hen.

Designmæssigt skiller Alltrack-versionen sig ud fra de øvrige versioner af Multivan med sine højglanspolerede 19 tommer aluminiumsfælge og mat sølv kontrastfarve på frontkofanger, skærmkanter, skørter og bagkofanger. Et designelement, der også kendes fra Passat Alltrack. Frontkofangeren er desuden udstyret med bundskjold i ædelstålsoptik og LED-kørelys ude i siderne langs underkanten af kofangeren.

Multivan Alltrack er veludstyret, og interiøret er indrettet til at yde optimal komfort, uanset om den kører på vej eller i terræn. Interiøret er udført i robuste materialer af høj kvalitet, der giver kabinen en snert af globetrottercharme. Sæderne er betrukket med grå-blåt læder, der står i kontrast til det maritim- inspirerede mørkebrune trægulv fra ”vinterio technology”. Samme træoptik går igen på listerne under vinduerne og på instrumentbordet.

Lange skinner integreret i gulvet gør interiøret yderst fleksibelt, så ikke kun sæderne, men også køkkenmodulet kan monteres i flere forskellige positioner. Køkkenmodulet indeholder køleskab, gasblus og håndvask med vandbeholder. Det er nemt at afmontere, så det kan tages med uden for bilen eller gemmes af vejen i garagen.

Multivan Alltrack ser ikke kun stærk ud, den er det også i kraft en 180 hk stærk 2-liters dieselmotor, og en hurtigt skiftende 7-trins DSG-gearkasse sikrer god kørekomfort. Motorkraften sendes ud til at alle fire hjul via 4MOTION-firehjulstræk, der giver Multivan Alltrack optimal vejgreb både på og uden for de asfalterede veje. Korte udhæng for og bag samt store 19” hjul gør også Multivan Alltrack mere terrænduelig.

Multivan Alltrack er foreløbig kun en konceptbil.

VW Multivan på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Multivan 2,0 TDi 180 Comfortline DSG kort
NYHED
Ring for pris
VW Multivan
2,0 TDi 180 Comfortline DSG kort
Bramming
160.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Multivan 2,0 TDi 180 Comfortline DSG lang
NYHED
464.900 kr.
VW Multivan
2,0 TDi 180 Comfortline DSG lang
Hørsholm
127.000
2014/2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Multivan 2,5 TDI Comfortline 130HK 6g
115.800 kr.
VW Multivan
2,5 TDI Comfortline 130HK 6g
Skærbæk
372.000
2005
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev