Ford skærper nu konkurrencen på markedet for privatleasede biler med et jule-tilbud, der sender den obligatoriske udbetaling helt i bund. Med 10.000 kroner i hånden kan du lease en spritny 5-dørs Ford Fiesta 1,25 Trend med 60 hk. Det er en af markedets laveste førstegangs-ydelser på en privat-leaset bil.

-Vi har cirka halveret udbetalingen for at gøre det endnu mere attraktivt for kunderne at privat lease, da det minimerer finansieringsbehovet. Samtidig har vi forlænget aftalen fra 36 til 48 måneder, udtaler Tom Maxmølris, Marketing Operation Manager hos Ford Danmark.

Aftalen, der inkluderer 15.000 km om året, fuld service og garanti, lånebil og vejhjælp, koster 1.895 kroner pr. måned. Det betyder, at de samlede omkostninger for en privatleaset Fiesta i hele fire år beløber sig til lige over 100.000 kroner – eller 2.103 kroner i alt om måneden, hvis indskuddet indregnes.

Fordelene ved privatleasing er, at kunden slipper for at bekymre sig om uforudsete udgifter undervejs.

-En leasingaftale giver tryghed. Kunden får et præcist overblik over omkost-ningerne ved at have en bil. Der er ingen skjulte overraskelser, uforudsete værksteds-regninger eller risiko for værditab. Samtidig er det en fleksibel aftale i den forstand, at det står kunden frit for, at træde ud af aftalen allerede efter 12 måneder, ligesom aftalen løbende kan justeres i forhold til det aktuelle kørselsbehov, forklarer Jesper Meling, Sales & Marketing manager hos Ford Credit.

Jule-tilbuddet tager afsæt i FDM-godkendte leasing-betingelser og tilbyder en yderligere tryghed, idét kunder kvit og frit kan afstå fra aftalen i tilfælde af alvorlig sygdom eller mistet job.

Privatleasing tilbuddet fra Ford omfatter en række lagermodeller af Ford Fiesta, med mulighed for forskellige tilvalg. For 300 kroner mere om måneden er det for eksempel muligt at få en ny Fiesta med metallak, aircondition og Bluetooth, ligesom Ford Forsikring tilbyder fuld forsikring i de første seks måneder til en intropris på 1.900 kroner.

-Det er oplagt at lease sin bil i en tid med stor økonomisk usikkerhed. Det giver overblik og tryghed i hverdagen og med tilbuddet på Ford Fiesta bliver det næppe mere attraktivt end nu, siger Lene Dahlquist, Communication & Public Affairs Manager hos Ford Danmark.

For kunder, der leaser en Ford Fiesta inden årets udgang, følger en lille mandelgave - en Garmin Nüvi 1440T GPS med i prisen.