46.275 biler

Læs mere om Aiways U5 her

Aiways elbil – den nye dreng i SUV klassen 

Aiways er et kinesisk bilmærke, der udelukkende producerer elbiler. Mærket er nyt og blev grundlagt i 2017. De har egne moderne fabrikker i Kina, hvor de også har deres egen produktion af batterierne. Deres vision er at eksportere deres Aiways elbiler til det europæiske marked og de overholder derfor alle europæiske standarder og krav til både bilen og også produktionen.

Mærket er også ved at vinde indpas på det danske marked, hvor det gunstige forhold mellem pris og kvalitet har vundet danskernes hjerter og giver plads til Aiways U5 i Danmark. Aiways U5 er deres første model som blev lanceret i Danmark i 2020. Det er en rummelig og yderst anvendelig SUV, spækket med lækkert udstyr. Du finder Aiways U5 i Danmark til en pris, hvor de fleste kan være med.  

Hvad kan denne så, den Aiways U5?

Et Aiways U5 køb vil bringe dig sikkert ud i det blå med plads til hele familien og al den oppakning i har behov for! Hvis der ikke skulle være plads inde i bilen, kan du få Aiways U5 med anhængertræk (til Aiways U5 med 204 hk elmotor fra modelår 2021). Med bremse kan den trække 1500 kg og uden bremse ender vi på 750 kg. Så skulle der være nok plads til campingudstyret eller en tur i byggemarkedet. Aiways U5 fås i tre varianter; Aiways U5 Plus, Aiways U5 Premium og Aiways U5 Limited. Det er primært på udstyrssiden de adskiller sig og ikke så meget når det kommer til de tekniske data. Rækkevidden ligger på 410 for Plus og lidt mindre for Premium, nemlig 400 km ifølge WLTP-standarden. Aiways U5 ladetid har været deres akilleshæl og er generelt lidt langsommere end andre elbiler. Men Aiways U5 har en 3-faset oplader som standardudstyr, hvor du får tæt på 60 kilometers kørsel på en time fra en 11 kW-hjemmeoplader. 

Aiways U5 bagagerum liter ligger på 432 og giver altså god plads til hvad livet måtte byde på af juleindkøb, sommerhuspakning eller skoletasker. Foran finder du det mindre frunk (baggagerum placeret foran på bilen), hvor du kan placere de ting, som er gode at have liggende fast i bilen.

Find en Aiways U5 brugt på Biltorvet

På Biltorvet har vi et samlet overblik over Aiways U5 brugt til salg i hele landet. Du kan sortere resultaterne på Aiways U5 pris og finde den bil, der efter din mening har det bedste forhold mellem alder, køreegenskaber, udstyr og hvad du så vil give for den. Hvis du er interesseret i at lease Aiways, finder du også annoncer fra forhandlere der tilbyder Aiways U5 leasing.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Aiways U5

Hvem ejer Aiways?

Aiways er et kinesisk bilmærke, der udelukkende producerer elbiler. Det er blevet en populær elbil på det danske marked, da du får en god elbil til en overkommelig pris. 

Hvilke batteriudgaver kommer Aiways U5 i?

Aiways har deres egen batterifabrik. Batteriet i alle versioner er på 63 kWh, hvilket giver en rækkevidde på 410 km for Plus og 400 for Premium. 

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Aiways?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Aiways er et kinesisk bilmærke, der udelukkende producerer elbiler. Det er blevet en populær elbil på det danske marked, da du får en god elbil til en overkommelig pris. "}},{"@type":"Question","name":"Hvilke batteriudgaver kommer Aiways U5 i?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Aiways har deres egen batterifabrik. Batteriet i alle versioner er på 63 kWh, hvilket giver en rækkevidde på 410 km for Plus og 400 for Premium. "}}]}
Indlæser..