53.300 biler

Læs mere om Bentley Continental her

Bentley Continental har været bygget og solgt siden 2003, og det var den første nye bil produceret af Bentley efter overtagelsen af Volkswagen Group. Den markerer på mange måder en milepæl i historien om Bentley, for udover at være den første bil efter det nye ejerskab, så var det også den første Bentley model nogensinde, som var bygget med masseproduktion for øje.

Bentley Continental har da også været en kæmpe succes og gjort Bentley til en verdensomspændende brand. Første generation kom som sagt i 2003, og den blev i 2011 afløst af den nuværende anden generation. Der kom dog i de mellemliggende år en række forskellige og eksklusive udgaver af Bentley Continental. Mest interessant var dog den firedørs Bentley Continental Flying Spur, som kom i 2005, og som var bygget på den samme platform og teknik som Bentley Continental. Selvom der er tale om en separat model, og samme tredoblede disse to modeller produktionen af Bentley på blot to år.

Det var dog ikke i Danmark, at bilerne blev solgt, for da der er tale om en luksusbil, så er prisniveauet med de danske afgifter helt oppe og ringe. Skulle man alligevel have råd til en Bentley Continental, ny som brugt, så får man da også rigtig meget bil. Alt for interiør til design er i top, og Bentley Continental er en bil med masser af attitude.

Konkurrenter

Mercedes-Benz SLS AMG, Aston Martin Vanquish og Porsche 911 er blot nogle af de meget eksklusive konkurrenter.

Udstyr

Da der er tale om en bil i absolut luksusklasse, så kan man også helt generelt sige, at der i hvert fald ikke mangler udstyr. Der er dog rig mulighed for at sætte sit personlige præg, så derfor kan niveauet af udstyr også variere fra bil til bil. Så hvis du er på udkig efter en brugt Bentley Continental, så hold øje med udstyrsniveauet, men der mangler helt sikkert ikke noget.Indlæser..