46.370 biler

Læs mere om DS her

DS DS7 Crossback
Anmeldelse

Fra elegance til arrogance – vi kører hybriden DS 7 Crossback E-Tense

Det franske luksusmærke DS tager strøm på dig med vanvittig luksus og nu en elmotor i DS 7 Crossback med endelsen E-Tense – desværre har den nye og afgiftsvenlige pluginhybrid et ret forkølet batteri og en snobbet gearkasse, der serverer gearene efter sin helt egen opskrift, og det ødelægger lidt af fornøjelsen.

Læs nu
DS DS3 Crossback
Anmeldelse

Fransk arrogance på strøm - DS3 Crossback e-Tense

En del nye elbiler er en smule futuristiske i interiøret eller designet, men ingen kan slå en fransk designer på fri bane. DS3 Crossback e-Tense’s design vil tilfredsstille selv de mest hardcore frankofile samtidigt med, du kører moderigtig elektrisk. Bonus: Jo flere penge du bruger, des mere mening giver den.

Læs nu
DS DS3 Crossback
Anmeldelse

DS3 Crossback – Avantgarde på godt og ondt

Er der noget franskmændene kan, så er det at skabe modemærker, hvor du får lov at betale kassen for ting med det helt rigtige navn. Den slags der kan råbe, at det er en dyr ting, som fx en Loius Viutton-taske. DS3 Crossback vil gerne være i samme genre. Prisen giver kun mening, fordi du beslutter dig for, at det er fedt, og du får lov at betale en masse for pynt og skøre indfald. Alt er godt.

Læs nu
Indlæser..