47.761 biler

DS4 - En lækker crossover

Den nye lækre DS4 er en virkelig lækker og aerodynamisk bil. Den har gode brede hjul, der også er blevet kendetegnet for denne Citroën DS4 Crossback. Det er en fusion mellem en SUV og en almindelig størrelse personbil, hvor du får en masse kræfter fra SUV-delen, men den er knap så stor. 

Det er en meget iøjnefaldende bil, da dens design er meget unik. Den ligner ikke nogen anden bil, og når du kører gennem landskabet får du en yderst atletisk og innovativ køreoplevelse.

Køb DS4 brugt

Her på siden kan du finde flere forskellige DS4 modeller. Du kan både købe en DS4 brugt og en DS4 til privatleasing. Det er meget forskelligt, hvordan folk bedst kan lide at finansiere deres bil, og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert.

Når du køber en DS4 brugt, kan du stadig få en virkelig lækker bil, der er i god stand. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget eller lidt den allerede har kørt, og hvordan den tidligere ejer har behandlet bilen. Dog er det en meget robust bil, så den kan holde til en del, uden at det går ud over den gode køreoplevelse.

Når du køber en DS4 brugt, kan du også se på, hvilket ekstraudstyr den enkelte bil har. Det kan jo være med til, at prisen er en smule højere end nogle af de biler, der ikke har noget ekstraudstyr. Der skal du gøre op med dig selv, hvad du gerne vil have, at din bil skal kunne af ekstra lækre ting. 

Opladning af DS4 Hybrid

Den virkelig lækre DS4 Crossover kommer som hybridbil. Det betyder, at du kan købe en bil, der både kører på almindeligt brændstof såsom benzin eller diesel samt el. Det er altså ikke udelukkende en elbil, men den kan køre en vis distance på el. På den måde kan du køre noget af distancen på el og så slå over i brændstof, når der ikke er mere strøm på bilen - eller omvendt.

 

Det bliver nemmere og nemmere at kunne få opladt sin DS4 Hybrid, da der er stor fokus på at få sat ladestandere op over hele landet og Europa. Når du køber en hybridbil, kan du også købe et abonnement til ladestandere, som du kan oplade ved over hele landet. Så når du kan se, at du snart mangler strøm og gerne vil oplade, kan du køre hen og oplade ved en ledige stander. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Citroen DS.

Hvad koster den nye DS4?

Priserne på den nye Citroen DS4 starter på 350.000 kroner, men prisen kan også starte lidt højere alt efter, hvilken udstyrspakke du vælger at købe.

Hvem laver DS4?

Det er Citroen, der står bag produktionen af den fantastiske DS4 crossover. Det er et franskejet mærke, og meget af selve produktionen foregår også der.

Hvad står Citroen DS for?

På fransk udtaler franskmændene DS for déesse. På fransk betyder déesse: gudinde, og derfor kalder mange det også for gudinde bilen.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster den nye DS4?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Priserne på den nye Citroen DS4 starter på 350.000 kroner, men prisen kan også starte lidt højere alt efter, hvilken udstyrspakke du vælger at købe."}},{"@type":"Question","name":"Hvem laver DS4?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er Citroen, der står bag produktionen af den fantastiske DS4 crossover. Det er et franskejet mærke, og meget af selve produktionen foregår også der."}},{"@type":"Question","name":"Hvad står Citroen DS for?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"På fransk udtaler franskmændene DS for déesse. På fransk betyder déesse: gudinde, og derfor kalder mange det også for gudinde bilen."}}]}
Indlæser..