49.314 biler

Læs mere om Land Rover Range Rover her

Range Rover klar med imponerende hybrid
Nyhed

Range Rover klar med imponerende hybrid

”Vores kunder er meget tydelige om, hvad de forventer af en ny Range Rover. Kort sagt siger de: I skal ikke ændre den – bare gøre den bedre. Og det er præcist, hvad vi har gjort med vores mest eksklusive SUV. Efter næsten 50 år er fjerde generation af Range Rover den bedste nogensinde”.

Læs nu
Land Rover udvikler gennemsigtig trailer
Nyhed

Land Rover udvikler gennemsigtig trailer

Cargo Sense-app'en giver føreren mulighed for kontrollere både anhænger og last, når han eller hun ikke er i nærheden af den. Hvis en hesteejer for eksempel er ude at bese banen til et ridestævne, kan systemet automatisk underrette ejeren via en SMS, hvis hesten bliver urolig, hvis temperaturen i traileren har overskredet det sikre niveau eller hvis der pilles ved traileren.

Læs nu

Range Rover er en serie af luksuriøse og unikke offroadere, udviklet af Land Rover. Range Rover blev for første gang introduceret i 1970 og har lige siden udviklet sig markant. Rover er i dag det bedste inden for luksus, alsidighed og køreegenskaber. Både det indvendige og udvendige design er meget imponerende. Gennem designet kombinerer Range Rover det morderne elegance med muskuløse former. Tilmed har Range Rover enestående kræfter og imponerende terrænegenskaber, som gør den forbavsende nem at køre rundt i. Læs meget mere om den store firehjulstrækker nedenfor.Indlæser..