Hvad siger du til en Toyota Hiace uden tag og tærteovn, eller en ladestander så langt ude på landet, at kun en hybrid-Range Rover kan nå den – vi har fundet de dummeste aprilsnarre fra bilindustrien.

Hvert år sker der det samme. Forskellige virksomheder forsøger at være sjove og score sig lidt omtale i mediemøllen i forbindelse med aprilsnar – og Biltorvet er ikke bedre. Men vi har lige haft tid til at samle de tre mest iøjnefaldende aprilsnarre sammen.

Tak Mr. Haynes – en hyldest til manden bag Haynes-manualen

Lad os starte med Toyota, som måske ikke er synderligt humoristiske, når man ser deres modelprogram, men i forbindelse med 1. april, tager de prisen for årets mest syrede joke. I Australien genintroducerer man den legendariske varebil Hiace efter 15 års fravær, og i den forbindelse laver man en særlig cabriolet-version. I alt skal der bygges 2.019 biler, som kan fås i både en kort og lang version, og med plads til op til 12 personer.

Brodie Bott er Toyota Australiens PR-chef, og han udtaler, at man forventer, at cabrioleten vil tiltrække mange flere forskellige typer end bare håndværkere.

Den innovative opbygning med den korte front og et meget stift chassis er perfekt til cabriolet-designet, men opfylder stadig de mange skrappe sikkerhedsregler.

Anmeldelse: Vi ryster med røven i Renault Megane RS

Der, hvor det går helt af sporet, er udstyrslisten. Det er nemlig muligt at bestille en indbygget tærteovn til bagenden af cabriolet-varebilen. Den skulle kunne nå en varme på 250 grader og have rigeligt med plads. Temperaturen skulle kunne styres fra rattet, og her findes også en alarm, der melder, når tærten er klar til at blive spist. Navnet på modellen med det specielle tilbehør er selvfølgelig PieAce.

Glemmer du, så husker jeg
Altid hjælpsomme Skoda har budt ind med deres seneste teknologi. En projekter, der via LED-lys kan sende en personlig meddelelse direkte på jorden, når du åbner døren. Det er vældig praktisk for de af os, som kan have en tendens til at glemme ting. Systemet er linket direkte til din smartphones kalender, så du ikke kan undgå at blive mindet om at hente børnene fra skole, købe æg og toiletpapir eller en buket blomster i anledning af bryllupsdagen.

Skoda kalder systemet ProjectaPal, og hvis du har styr på din kalender, kan du i stedet vælge at få vist et billede af nogen eller noget, du holder meget af. Det kan eksempelvis være din hund, dine børn eller et særligt ferieminde.

Elektrisk udsigt
Land Rover har haft den kreative hat på, da de kom op med deres aprilsnar. Ifølge en officiel pressemeddelelse, har firmaet nemlig opsat en ladestander til el- og hybridbiler på det mest øde område i hele Storbritannien. Isle of Skye er en ø i det nordvestlige Skotland på 1.600 kvadratkilometer med bare 9.000 indbyggere, og ifølge Land Rover skulle man have placeret ladestanderen cirka 24 kilometer fra den nærmeste vej. Det er dog fuldt tilstrækkeligt til, at en Range Rover eller Range Rover Sport P400e kan nå dertil på strøm, da rækkevidden officielt er 48 kilometer på strøm.

Sidste chance for at opleve danmarkshistorien gennem en bilforrude

Til gengæld skal man så bruge alle Range Roverens evner i terrænet, for at komme frem på den vindblæste ø. Plugin-hybrid-modellerne har en 2-liters turbomotor med 300 hestekræfter og elmotorer, så den samlede effekt er i alt 404 hestekræfter, og med laderen ude i intetheden, kan de elektrificerede Range Rovere lades fra tom til fuld på to timer og 45 minutter.