47.113 biler

Læs mere om Polestar 2 her

Polestar 2
Nyhed

Svensk selfie-dronning – her er Polestar O2

Polestars nye koncept O2 er gudesmukt og en våd drøm for influencere og andre selvsmagende folk - bilen er selvfølgelig bæredygtig i yderste potens, og så har den indbygget drone, der kan fange de bedste øjeblikke og uploade dem direkte til sociale medier.

Læs nu

Polestar 2 – luksuriøs racer-elbil med gode praktiske detaljer

Polestar 2 er den nyeste og eneste model på markedet pt. fra bilmærket Polestar. Virksomheden er ejet af svenske Volvo, som selv er ejet af kinesiske Geely Holding. I 2017 annoncerede ejerne, at Polestar ville blive lanceret som et selvstændigt bilmærke, der har fuld fokus på produktionen af rene elbiler i luksusklassen. Bilmærket har en baggrund i det svenske racerbilsmiljø, og det ses også i både design og ydeevne. Den har lav indstigning, mange hestekræfter og er hurtig i optrækket. Dog er den også krydret med fornuftige og praktiske detaljer, kigger vi på Polestar 2 bagagerum, så er det også fint og rummeligt og bilen fås med smart anhængertræk. Elbilen har en trækkraft på hele 1500 kg med bremse, der snildt kan måle sig med en solid familie-SUVs trækkraft. Polestar 2’s anhængertræk er skjult, når det ikke benyttes, og kan vippes frem med tryk på en knap. Hermed generes det stilfulde look ikke unødigt, og du undgår blå mærker på skinnebenet. Polestar 2 fås i to overordnede udgaver: Polestar 2 standard range, som har en single 170 kW (231 hk) elektrisk motor, den er firehjulstrukket og har en rækkevidde på 478 km (WLTP) og en Polestar 2 long range, som findes i to udgaver. Den findes med singlemotor (231 hk), som har en rækkevidde på 551 km eller Polestar 2 long range med en dualmotor (408 hk), som har en rækkevidde på 487 km.*

Opladning – flere fleksible muligheder 

En elbil skal oplades ligesom en benzin- eller dieselbil skal tankes. Udfordringen for elbiler har været rækkevidden, når du skal på langfart, og selvfølgelig hastigheden af opladningen. Hvor en tank benzin hurtigt kan fyldes i på, tager en el-opladning unægtelig lidt længere tid. Men hvis du planlægger din tur på forhånd, er det oplagt at fylde dit eget energiniveau op på samme tid som bilens. Så find et godt ladested, hvor du selv kan få en pause og lidt at spise. Dog er Polestar 2’s rækkevidde blandt de bedste og med offentlige ladestandere, kan du med jævnstrøm ladere, lade dit batteri op til 80% på ca. en halv time. Når du lader din Volvo Polestar 2 derhjemme eller andre mere ”private” steder, som fx hoteller, ferieparker mv., vil det ofte være ladere med vekselstrøm. Det er altså langtidsopladninger, der over flere timer lader batteriet fuldt op.

 

Brugt Polestar 2 til salg på Biltorvet.dk

Er du på jagt efter en god brugt Polestar 2, så tag et smut på vores biltorv, hvor bilforhandlere og private fra hele landet ’udstiller’ deres udmærkede brugte biler. Du finder et godt udvalg af de lækre elbiler til en god Polestar 2 pris, som passer til din pengepung. Hvis du ikke er helt sikker i dit Polestar 2 køb, så er der flere forhandlere som ligeledes tilbyder Volvo Polestar 2 som leasing. Her kan du prøve bilen af, forholdsvist uforpligtende og på den måde finde ud af, om det er en bil for dig. Eller måske passer en leasingaftale bare bedst til dit behov for en bil. Under alle omstændigheder er du velkommen på Biltorvet.dk.

 

Ofte stillede spørgsmål om Polestar 2

 

Hvad koster en Polestar 2?

En ny Polestar 2 starter ved 370.000 kr. og opefter alt efter version og ekstraudstyr. En brugt Polestar 2 kan findes til priser mellem 399.900 og 554.900 på Biltorvet.dk.

 

Hvad er rækkevidden på Polestar 2?

Polestar 2 har en rækkevidde på op til 518 km på en enkelt opladning (WLTP).

 

Hvordan er Polestar 2 interiør?

Polestar 2 har et flot interiør med et 11-tommers midterdisplay og 12-tommers digitalt førerdisplay med avanceret belysningsteknik, som sikrer optimalt udsyn både dag og nat.

 

Hvem laver bilen Polestar 2?

Polestar er et selvstændigt bilmærke som designer og producerer elbilen Polestar 2. De er ejet af svenske Volvo og kinesiske Geely Holding.

 

Hvor bliver Polestar 2 produceret?

Polestar produceres på fabrikker i Kina.

 

Hvor meget må Polestar 2 trække?

På trods af at Polestar er en 100% eldrevet bil, har den en imponerende trækkraft. Hvis der er bremse på anhængeren er det 1500 kg og 750 kg, hvis den ikke har bremse.

Indlæser..