53.576 biler

Læs mere om Porsche Macan her

Porsche Macan
Nyhed

Macan nu med 4-cylindret turbomotor

Den 4-cylindrede rækkemotor er sat op som en distinkt sportslig og effektiv motor med et ladetryk på op til to bar, ladeluftkøling, direkte benzinindsprøjtning og variable ventiltider.

Læs nu
Porsche Macan
Anmeldelse

Porsche Macan S Diesel

Indvendigt er der kræset for detaljerne, som kun Porsche kan gøre det. Instrumentpanelet er syet i læder med en præcision, der på ingen måde kan sættes en finger på. Alle syninger sidder som var de togskinner. Det ser tæske godt ud og viser endnu engang, hvorfor man sommetider betaler lidt mere for visse mærker.

Læs nu

Porsche Macan - kraftfuld og rummelig SUV til salg på Biltorvet

Porsche Macan er en populær SUV, som er tilgængelig for salg på Biltorvet. Den kraftfulde bil har en rummelig kabine med masser af plads til hele familien og deres bagage.

Find din drømmebil på Biltorvet

Biltorvet er den bedste online platform for at finde både nye og brugte biler. Her kan du nemt og hurtigt finde din drømmebil til en konkurrencedygtig pris, herunder en Porsche Macan.

Stærke priser på Porsche Macan

På Biltorvet kan du finde stærke priser på Porsche Macan. Når du køber en brugt bil på Biltorvet, kan du være sikker på at få en bil i god stand til en pris, der passer til dit budget.

Indlæser..