51.767 biler

Læs mere om Porsche Cayenne her

Porsche Cayenne
Nyhed

Porsche præsenterer ny Cayenne

Den 3. generation af SUV'en er en komplet nyudvikling. Kraftfulde turbomotorer, en ny 8-trins Tiptronic S-gearkasse, nye undervognssystemer og det innovative visnings- og betjeningskoncept til Porsche Advanced Cockpit med omfattende opkoblingsmuligheder udvider spredningen mellem sport og komfort. Fra start kan man vælge mellem to nyudviklede 6-cylindrede motorer.

Læs nu
Porsche Cayenne
Nyhed

Porsche tilbagekalder 21.500 biler

Efter aftale med de tyske færdselsmyndigheder (Kraftfahrtbundesamt (KBA)) tilbagekalder Porsche biler af typen Cayenne med 3,0-liters V6-dieselmotor, emissionsklasse EU6. Baggrunden for tilbagekaldelsen er, at sportsvognsproducenten i forbindelse med interne undersøgelser har konstateret uregelmæssigheder i motorstyringssoftwaren, hvilket man aktivt har meddelt KBA.

Læs nu
Porsche Cayenne
Nyhed

Nye Platinum Editions af Porsche Cayenne

De nye Platinum Edition-modeller udstråler en særlig eksklusivitet takket være et diskret optimeret eksteriør. Som standardudstyr fås standardfarverne sort og hvid, mens der som ekstraudstyr kan vælges mellem fem metallicfarver: Deep Black, Mahagoni, Purpurit, Carrara White og Rhodium Silver. De sportslige og elegante detaljer er sikret med eksteriørpakken i sort højglans, de mørkt tonede ruder bagest og skærmforøgere i bilens farve.

Læs nu
Indlæser..