53.677 biler

Læs mere om Porsche Cayenne her

Porsche Cayenne
Nyhed

Porsche præsenterer ny Cayenne

Den 3. generation af SUV'en er en komplet nyudvikling. Kraftfulde turbomotorer, en ny 8-trins Tiptronic S-gearkasse, nye undervognssystemer og det innovative visnings- og betjeningskoncept til Porsche Advanced Cockpit med omfattende opkoblingsmuligheder udvider spredningen mellem sport og komfort. Fra start kan man vælge mellem to nyudviklede 6-cylindrede motorer.

Læs nu
Porsche Cayenne
Nyhed

Porsche tilbagekalder 21.500 biler

Efter aftale med de tyske færdselsmyndigheder (Kraftfahrtbundesamt (KBA)) tilbagekalder Porsche biler af typen Cayenne med 3,0-liters V6-dieselmotor, emissionsklasse EU6. Baggrunden for tilbagekaldelsen er, at sportsvognsproducenten i forbindelse med interne undersøgelser har konstateret uregelmæssigheder i motorstyringssoftwaren, hvilket man aktivt har meddelt KBA.

Læs nu
Porsche Cayenne
Nyhed

Nye Platinum Editions af Porsche Cayenne

De nye Platinum Edition-modeller udstråler en særlig eksklusivitet takket være et diskret optimeret eksteriør. Som standardudstyr fås standardfarverne sort og hvid, mens der som ekstraudstyr kan vælges mellem fem metallicfarver: Deep Black, Mahagoni, Purpurit, Carrara White og Rhodium Silver. De sportslige og elegante detaljer er sikret med eksteriørpakken i sort højglans, de mørkt tonede ruder bagest og skærmforøgere i bilens farve.

Læs nu

Porsche Cayenne

 

Få din drømmebil Porsche Cayenne til en god pris på Biltorvet. Vi tilbyder både nye og brugte modeller med forskellige udstyrspakker, der passer til dine behov og præferencer. 

 

Køb en Porsche Cayenne på Biltorvet

 

Biltorvet har et stort udvalg af Porsche Cayenne, der matcher dine ønsker. Uanset om du søger en SUV til familiebrug eller en mere sporty udgave for at imponere på landevejen, har vi noget for dig. 

 

Find den rette Porsche Cayenne på Biltorvet

 

Med vores smarte søgefunktion kan du nemt finde den bedste Porsche Cayenne til dig. Sortér efter årgang, kilometertal, pris og mange andre faktorer for at finde den ideelle bil, der passer til dit budget og livsstil.

Indlæser..