BILTORVET 35.853 annoncer
Honda NSS 300 Forza

Honda NSS 300

Forza
Kontantpris 66.985 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Honda Selectable Torque Control (HSTC) - elektrisk vindskærm - opbevaring af 2 full-face hjelme - ABS-bremser...Forza 300 kombinerer det bedste af to verdener – premium GT-komfort og sportslige køreegenskaber – nu er den blevet genfødt i en mindre udgave, der er betydeligt lettere og har en ny skarp aerodynamisk stil. En elektrisk styret skærm kan justeres 140 mm (betjenes ved hjælp af en knap på venstre håndtag) og giver dig større følelse af frihed, når den er sænket, og øget vindbeskyttelse, når den er hævet.

Der er plads til 2 full-face hjelme under sædet, og det er muligt at tilpasse bagagerummets indretning, så det passer til specifikke behov, det låsbare handskerum har et ACC-opladningsstik. Det stilfulde letlæselige analoge speedometer og omdrejningstælleren flankeres af et digitalt display, der blandt andet viser det aktuelle tankniveau, omgivelsestemperaturen og det gennemsnitlige brændstofforbrug.

Den fulde LED-lyspakke giver et fantastisk udsyn, og Smart Key-systemet sørger for praktisk hverdagsbrug. Forza 300s motor garanterer en kraftfuld præstation, når du accelererer ud af trafiklys, navigerer gennem den travle trafik og ud på den åbne motorvej. Du kan desuden nyde godt af et lavt brændstofforbrug og lave kørselsomkostninger. Honda Selectable Torque Control (HSTC) håndterer baghjulets greb, så du kan køre sikkert på glatte underlag og føle dig tryg.

..Husk vi bytter meget gerne..Vi hjælper gerne med en god og billig finansiering fra 3,99% ved 20% i udbetaling...Husk vi har sydjyllands største udvalg i brugte motorcykler, altid over 300 stk på lager...Nyere motorcykler købes i ren handel, kontant afregning...Der tages forbehold for tastefejl...

Specifikationer og udstyr

Blå
279 ccm

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev