BILTORVET 44.188 annoncer
Honda MSX 125

Honda MSX 125

Kontantpris 33.985 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

MSX125 er unik, ukonventionel og har sin helt egen attitude. Den er måske nok kompakt og utrolig smidig, men den kører og føles som en meget større maskine.

Kobling, gearskift og gaskontrol betjenes alle på samme måde som på en motorcykel i fuld størrelse, mens der under dens iøjnefaldende, muskuløse karrosseri gemmer sig en hel række funktioner, der skaber et afbalanceret, agilt og komfortabelt køretøj.

Dette omfatter en mono-backbone stålramme, 31 mm inverterede forgafler og 120 for-/130 bagdæk på 12-tommer hjul med Y-formede eger. MSX125s PGM-FI-motoren gør den til et styrevilligt, økonomisk og effektivt køretøj.

MSX125 har en kraft, der er stærkere end dens vægt med hydrauliske enkeltskivebremser, der sikrer pålidelig opbremsning under alle forhold. En kraftfuld projektørforlygte og LED-baglygten gør dig ekstra synlig på vejen. Hvis du for alvor søger sjov, så har du fundet det i MSX125., ABS bremser

..Husk vi bytter meget gerne..Vi hjælper gerne med en god og billig finansiering fra 3,99% ved 20% i udbetaling...Husk vi har sydjyllands største udvalg i brugte motorcykler, altid over 300 stk på lager...Nyere motorcykler købes i ren handel, kontant afregning...Der tages forbehold for tastefejl...

Motor & Teknik

125 ccm

Udseende og stand

Grå

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev