BILTORVET 47.283 annoncer
Honda NC 750

Honda NC 750

Kontantpris 104.985 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Startspærre (HISS) - ABS-bremser - 22 liters opbevaringsrum – LED for/bag - Honda Selectable Torque Control (HSTC)
Honda NC750X med sit unikke indbyggede opbevaringsrum, der kan rumme en full-face hjelm, rammer den perfekte balance mellem hverdagskørsel og weekendeventyr. Uanset om din tur er arbejde eller fornøjelse, leverer dens 745 ccm parallelle twin-motor og 270˚ krumtap med garanti for et glat og lineært moment med en utroligt tilfredsstillende lyd.

Derudover er motoren udstyret med Honda Selectable Torque Control (HSCT), og der er desuden en 48 hk-mulighed til indehavere af A2-kørekort, der gerne vil opleve følelsen af en stor motorcykel.
Derfor tillader NC750X dig at tilpasse cyklen, så den passer til dine præferencer. Det valgfri Dual Clutch Transmission (DCT) giver valgmuligheden mellem køreprogrammerne Drive og Sport. Eller hvis du foretrækker at skifte gear manuelt, kan du bruge op-/ned-knapperne på det venstre håndtag.

Gearkassen er ikke det eneste, du kan tilpasse - der er også et fantastisk udvalg af tilgængelige farver, så du kan skille dig ud fra mængden.

..Husk vi bytter meget gerne..Vi hjælper gerne med en god og billig finansiering fra 3,99% ved 20% i udbetaling...Husk vi har sydjyllands største udvalg i brugte motorcykler, altid over 300 stk på lager...Nyere motorcykler købes i ren handel, kontant afregning...Der tages forbehold for tastefejl...

Motor & Teknik

745 ccm

Udseende og stand

Grå

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev