53.583 biler

Brugte biler til salg i Nordjylland

Bor du i Nordjylland og har brug for en ny brugt bil, så er du landet det helt rigtige sted – her på siden får du et samlet overblik over, hvilke biler der er til salg i din landsdel. Du kan se hvor mange salgsannoncer, der findes og der er links til de forskellige nordjyske kommuner, så du kan gøre din søgning efter ny brugt bil endnu mere specifik på lokationen. Ligeledes kan du se, hvor mange bilforhandlere i Nordjylland som forhandler brugte biler, du finder på biltorvet.dk. Den fulde liste over bilforhandlere finder du nederst på siden. Så hvis du af en god ven er blevet anbefalet én bestemt bilforhandler til dit næste brugtbilskøb, kan du lede efter dem på denne liste. Du får altså et godt og samlet overblik over biler til salg i Nordjylland. 

 

Hvilket mærke kører nordjyderne rundt i? 

Nordjydernes foretrukne bilmærke er Renault og denne tendens deler de med midtjyderne, mens resten af landet mest er til VW. Så hvis du er nordjyde og passer ind i statistikken, så tag et kig efter din næste Renault på biltorvet.dk. Og hvis du nu ikke er sådan at putte ind i et gennemsnit, så er der heldigvis også masser af andre bilmærker at vælge mellem her på platformen for gode brugte biler i Nordjylland. For eksempel Vodskov der ligger ca. 11 km udenfor Aalborg byder på flere muligheder for at shoppe brugte biler. Så tag ud i det blå og få en god brugtbilsoplevelse hos en af de mange forhandlere, som du kan se annoncerer her på biltorvet.dk. 

 

Gennem biltorvet.dk finder du din næste bil

Hos biltorvets forhandlere finder du snildt brugte biler til salg med automatgear i Nordjylland, hvis du er mest til det automatiske. Men hvis du hellere vil have kontrol over din gearkasse, skulle det også være en mulighed at finde i Nordjylland. 

Du finder selvfølgelig brugte biler hos forhandlerne, men nogle steder har de også rådighed over fabriksnye biler, og du kan også lukke en god og fordelagtig leasingaftale, alt efter hvilket bilbehov du står med.

 

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål om brugte biler.

 

Hvad koster en gennemsnitsbil?

Ifølge Danmarks Statistik lå den gennemsnitlige købspris i 2020 på 272.900 kr. for en ny bil for husholdninger og erhverv. Dog kan man sagtens erhverve sig en god bil for mindre - i særdeleshed på brugtbilsmarkedet.  

 

Kan det betale sig at betale sin bil ud?

Hvis du har mulighed for det, er det jo altid dejligt ikke at have gæld og dermed ikke skulle kaste penge efter renter. Det kan være en fordel at sætte sig ind i forskellige billån inden bilkøbet. Der kan være penge at spare ved at vælge det rigtige billån fra starten.

 

Hvor er det bedst at sælge sin bil?

Du kan vælge at sælge din bil til en forhandler, som kan sælge den videre og opnå en fortjeneste. Eller du kan vælge at sælge den til en anden privatperson. Dette gøres ofte gennem online-platforme, som for eksempel biltorvet.dk.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster en gennemsnitsbil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ifølge Danmarks Statistik lå den gennemsnitlige købspris i 2020 på 272.900 kr. for en ny bil for husholdninger og erhverv. Dog kan man sagtens erhverve sig en god bil for mindre - i særdeleshed på brugtbilsmarkedet. "}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at betale sin bil ud?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis du har mulighed for det, er det jo altid dejligt ikke at have gæld og dermed ikke skulle kaste penge efter renter. Det kan være en fordel at sætte sig ind i forskellige billån inden bilkøbet. Der kan være penge at spare ved at vælge det rigtige billån fra starten."}},{"@type":"Question","name":"Hvor er det bedst at sælge sin bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Du kan vælge at sælge din bil til en forhandler, som kan sælge den videre og opnå en fortjeneste. Eller du kan vælge at sælge den til en anden privatperson. Dette gøres ofte gennem online-platforme, som for eksempel biltorvet.dk."}}]}{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt bil i Nordjylland", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt bil i Nordjylland", "author": { "@type": "Person", "name": "Danni Lauritsen" }, "datePublished": "2022-07-29", "reviewBody": "Køb brugt bil i Nordjylland", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..