Der er et nogle knaldtilbud i bilverdenen, du måske ikke vil misse - Nissan har sat priserne gevaldigt ned på Ariya og den nye store bling-bling-kineser, Hongqi E-HS9 er ude med et vanvittigt leasingtilbud, mens Ford Kuga plugin er raslet ned i pris - men du skal skynde dig lidt, for et af tilbuddene udløber i morgen. 

 

Som de fleste er klar over, har Tesla sat strøm til en priskrig med sine uhørt vanvittige prisreduktioner, og det trækker jo andre med i faldet - hvilket kommer dig til gode. 

Billigere flagskib fra Nissan

Nissan Ariya tager nu kampen op med et prisfald på to-hjulstræksudgaverne med op til 30.000 kr.

Nissan forklarer, at leveringstiderne på Ariya nu er på et normalt niveau, og udfordringer fra Corona-tiden er ved at være på plads, på den baggrund har Nissan valgt at sætte prisen ned på deres el-bils flagskib Ariya med med to-hjulstræk til priser fra nu kr. 329.900. 

Nissan Ariya – skulle den have været Årets Bil?


Nissan Ariya fås med to- eller firehjulstræk, fire udstyrsniveauer og to batteripakker. Standardbatteriet er på 63 kWh og har en WLTP-rækkevidde på op til 403 km, mens det store batteri med 87 kWh har en rækkevidde på op 533 km (WLTP). Ariya med 87 kWh batteri og to-hjulstræk fås fra 374.900 kroner og kan skam også privatleases (36 måneder) med 0 kr. i udbetaling. Ved finansiering af køb er der også 0 kroner i udbetaling. Ariya kan lade med op til 22 kW som standard, hvilket giver en fuld opladning på henholdsvis tre og fire timer afhængig af batteristørrelse. Herudover er der mulighed for hurtigopladning med op til 130 kW, der giver op til 350 km rækkevidde på 30 minutter. 

Den elektriske sparegris – Nissan Ariya

Nissan lover, at kunder der allerede har bestilt en Ariya får den til de nye, nedsatte priser. Leveringstiderne er lige nu fra nul - seks måneder på de mest gængse varianter.

Se alle priser på www.nissan.dk

Kæmpekineser knalder prisen ned på leasing

Hongqi E-HS9 er med sine 5,2 meter og plads til syv personer, den største elektriske luksus-SUV på markedet. Den er også en af de dyreste, da den ligger og roder lige under millionen. Men nu kan den privatleases til en månedlig ydelse, der næsten er absurd og som produktchefen kækt kalder lige så tillokkende som bilen. 

Hongqi E-HS9: El-itær elbil er kinesisk bling bling i millionklassen

Med en udbetaling på 49.995 kroner, kan du samle en Hongqi op for 4495 kr. om måneden. Det er for Comfort-versionen med syv sæder og 435 hk. Løbetiden for privatleasingaftalen er 24 måneder, og du må køre 15.000 km om året. Det giver en samlet betaling på 159.025 kr. Pakken inkluderer installation af en Clever ladestander privat. For pengene får du en rækkevidde på 396 WLTP-kilometre. 

E-HS9 Premium fås til 5695 kr. om måneden og ellers de samme betingelser. (udbetaling på 49.995 kr. 24 mdr. med årlig kørsel på 15.000 km og en samlet betaling på 187.825 kr.). I tillæg til Comfort-niveauet tilbydes bl.a. Matrix LED forlygter, soft close af døre, ambiente belysning, klimasystem til 3. sæderække og 12 højttalere, samt et 99 kWh batteri med en rækkevidde på op til 465 km og en ydelse på 551 hk.

Se tilbuddet her

Prisen gælder til 31.08.23, så længe lager haves - så du skal skynde dig lidt.

Populær Ford Kuga plugin-hybrid faldet

Også Ford er med på tilbudsbølgen med den meget solgte Kuga plugin-hybrid, der er faldet 40.000 kroner i pris. 

Forførende og familievenlig Ford Kuga Plug-In Hybrid

Før var billigste model 361.200 kroner fra at være din, hvor du nu kan få den for 319.900 kroner. Det gælder for en 2.5 Duratec PHEV med 225 hestekræfter, CVT-automatgear og forhjulstræk. Tilbuddet gælder til og med 30. september 2023.

Du kan se tilbuddet her.