VW Tiguan

5-stjernet Tiguan

|

5-stjernet Tiguan
Volkswagens nye Tiguan opnår flotte resultater ved NCAPs test af SUV-er
Allerede inden den er kommet på markedet, har den europæiske organisation NCAP (European New Car Assessment Programme) sikkerhedstestet Tiguan og resultatet er meget tilfredsstillende. Hermed fortsætter Tiguan den gode tradition, der blev grundlagt af Golf, Touran, Passat og Touareg.
Ved NCAPs bedømmelse, bliver bilen vurderet indenfor tre sikkerheds-områder: passagersikkerhed (primært på forsæderne), børnesikkerhed og fodgængersikkerhed. Tiguan har i de tre kategorier opnået hhv. 5, 4 og 2 stjerner.

En af årsagerne til Tiguans høje sikkerhed er bilens karosseristruktur med en meget stabil passagerkabine, effektive deformationszoner og tilpassede sikkerhedssystemer. Karosseriet er specialkonstrueret til at give passagererne optimal beskyttelse ved sammenstød. Men også de mange systemer der assisterer føreren af bilen, bidrager aktivt til sikkerheden: fx ABS; ESP med bremseassistent , ASR, EDS og MSR, for blot at nævne nogle af Tiguans bogstavskombinationer.

I bilens indre sørger samspillet mellem karosseriet og forskellige selestrammer-systemer for at minimere passagerernes udsathed. Alle siddepladser er udstyret med trepunkts sikkerhedsseler. På vinduespladserne - både for og bag - er selerne konstrueret sådan, at brystet ikke overbelastes i en kritisk situation. .. Optimal beskyttelse for fører og forsædepassager ved et frontalsammenstød, sørger kombinationen af airbags og selestrammer for. Forsædernes hovedstøtte er designet til at yde optimal beskyttelse af hals og nakke ved en eventuel påkørsel bagfra Børnesikkerheden er - som altid hos Volkswagen - højt prioriteret med bl.a. Isofix beslag ved bagsæderne.


Intelligent sikkerhed
Hvis uheldet er ude, er Tiguan ”intelligent” indrettet: De enkelte systemer kommunikerer med hinanden, så når en airbag er udløst, går katastrofeblinket i gang, låste døre låses op, lyset i kabinen tændes og tilførsel af brændstof ophører.
Da man udviklede Tiguan spillede fodgængersikkerheden også en rolle. Relevante dele af fronten blev udfærdiget under hensyntagen til fodgængersikkerheden , og særligt den indre beklædning af motorrummet er blevet optimeret. Således er der blevet indbygget et blødt skummateriale under kofangerbeklædningen..

Euro NCAP er et uafhængigt crashtest-program. Euro NCAP repræsenterer en række europæiske trafikministerier, bilklubber og forsikringsselskaber. De aktuelle testresultater kan alle læses på hjemmesiden: www.euroncap.com.

Tiguan får danmarkspremiere på ”Biler for Alle” i Herning, 25.-28. oktober

VW Tiguan på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TDi 177 Sport & Style DSG 4M
NYHED
Leasingpris/md. 1.984 kr.
VW Tiguan
2,0 TDi 177 Sport & Style DSG 4M
Vallensbæk
125.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 blueMotion TDI Sport & Style 4Motion DSG 140HK 5d 6g Aut.
NYHED
199.900 kr.
VW Tiguan
2,0 blueMotion TDI Sport & Style 4Motion DSG 140HK 5d 6g Aut.
Tørring
135.000
2012/2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TSi 180 Comfortline DSG 4M
NYHED
Leasingpris/md. 4.295 kr.
VW Tiguan
2,0 TSi 180 Comfortline DSG 4M
Horsens
26.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev