VW Tiguan

5-stjernet Tiguan

| -

5-stjernet Tiguan
Volkswagens nye Tiguan opnår flotte resultater ved NCAPs test af SUV-er
Allerede inden den er kommet på markedet, har den europæiske organisation NCAP (European New Car Assessment Programme) sikkerhedstestet Tiguan og resultatet er meget tilfredsstillende. Hermed fortsætter Tiguan den gode tradition, der blev grundlagt af Golf, Touran, Passat og Touareg.
Ved NCAPs bedømmelse, bliver bilen vurderet indenfor tre sikkerheds-områder: passagersikkerhed (primært på forsæderne), børnesikkerhed og fodgængersikkerhed. Tiguan har i de tre kategorier opnået hhv. 5, 4 og 2 stjerner.

En af årsagerne til Tiguans høje sikkerhed er bilens karosseristruktur med en meget stabil passagerkabine, effektive deformationszoner og tilpassede sikkerhedssystemer. Karosseriet er specialkonstrueret til at give passagererne optimal beskyttelse ved sammenstød. Men også de mange systemer der assisterer føreren af bilen, bidrager aktivt til sikkerheden: fx ABS; ESP med bremseassistent , ASR, EDS og MSR, for blot at nævne nogle af Tiguans bogstavskombinationer.

I bilens indre sørger samspillet mellem karosseriet og forskellige selestrammer-systemer for at minimere passagerernes udsathed. Alle siddepladser er udstyret med trepunkts sikkerhedsseler. På vinduespladserne - både for og bag - er selerne konstrueret sådan, at brystet ikke overbelastes i en kritisk situation. .. Optimal beskyttelse for fører og forsædepassager ved et frontalsammenstød, sørger kombinationen af airbags og selestrammer for. Forsædernes hovedstøtte er designet til at yde optimal beskyttelse af hals og nakke ved en eventuel påkørsel bagfra Børnesikkerheden er - som altid hos Volkswagen - højt prioriteret med bl.a. Isofix beslag ved bagsæderne.


Intelligent sikkerhed
Hvis uheldet er ude, er Tiguan ”intelligent” indrettet: De enkelte systemer kommunikerer med hinanden, så når en airbag er udløst, går katastrofeblinket i gang, låste døre låses op, lyset i kabinen tændes og tilførsel af brændstof ophører.
Da man udviklede Tiguan spillede fodgængersikkerheden også en rolle. Relevante dele af fronten blev udfærdiget under hensyntagen til fodgængersikkerheden , og særligt den indre beklædning af motorrummet er blevet optimeret. Således er der blevet indbygget et blødt skummateriale under kofangerbeklædningen..

Euro NCAP er et uafhængigt crashtest-program. Euro NCAP repræsenterer en række europæiske trafikministerier, bilklubber og forsikringsselskaber. De aktuelle testresultater kan alle læses på hjemmesiden: www.euroncap.com.

Tiguan får danmarkspremiere på ”Biler for Alle” i Herning, 25.-28. oktober

VW Tiguan på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 1,4 TSi 160 R-line 4M
NYHED
249.900 kr.
VW Tiguan
1,4 TSi 160 R-line 4M
Fredericia
45.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TSI Highline 4Motion DSG 220HK 5d 7g Aut.
NYHED
459.900 kr.
VW Tiguan
2,0 TSI Highline 4Motion DSG 220HK 5d 7g Aut.
Tørring
36.000
2017/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TDi 150 R-line DSG 4M
NYHED
379.900 kr.
VW Tiguan
2,0 TDi 150 R-line DSG 4M
Storvorde
116.000
2016/2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev