Indenfor bilforsikring introduceres nu en række nye produkter: Audi Bilforsikring, Seat Bilforsikring, Skoda Bilforsikring og Volkswagen Bilforsikring. De er resultatet af en aftale, som Danmarks største bilimportør, Skandinavisk Motor Co. har indgået med Codan Forsikring.

Uanset om man som privatperson eller som virksomhed køber en ny eller brugt bil af mærkerne Audi, SEAT, Skoda og Volkswagen, vil der fremover kunne tegnes attraktive bilforsikring til konkurrencedygtige priser – endda med de første tre måneders forsikringspræmie for kun 500 kr.

”Vi er overbeviste om, at vi med dette tilbud sætter en ny standard for bilforsikringer i Danmark. Vore kunder er vant til kvalitetsprodukter, som vi med dette forsikringstilbud vil understøtte, og samtidig vil det øge vore bilmærkers konkurrencekraft på markedet,” udtaler adm. direktør for Skandinavisk Motor Co. A/S Kim Skovgaard Rasmussen

Købere af Audi, Seat, Skoda og VW forsikringer vil blive betjent af et særligt call- og supportcenter, som forsikringsselskabet Codan har oprettet.

Attraktiv pris og dækning

Direktør Johan Agerman, der er ansvarlig for privatforsikringsmarkedet i Codan, glæder sig over aftalen med Skandinavisk Motor:

”Det er velkendt, at bilister under 24 år laver flere skader end andre, og det betyder dyre forsikringer. Nu giver vi de unge mulighed for en forsikring, de kan betale. Når de køber en bil med max. 86 hestekræfter, får de tilbudt en forsikring, der typisk koster under halvdelen af, hvad de hidtil har skullet betale. Forsikringerne fra de fire stærke bilmærker er et attraktivt tilbud til bilkøbere i alle aldre. F.eks. er den særlige førerpladsdækning standard.”

Førerpladsdækningen sikrer bilisten erstatning ved personskade i forbindelse med solouheld. I disse tilfælde kan ingen andre gøres ansvarlig for skaden, og bilens ansvarsforsikring dækker kun skade på passagererne – ikke på føreren selv.

Forsikringspakken indeholder:

Den lovpligtige ansvarsforsikring

Kaskoforsikring

Førerpladsdækning, der sikrer føreren erstatning ved personskade i forbindelse med solouheld

Udvidet nyværdierstatning i op til 2 år, når kunden køber en ny bil

Erstatningsbil, når kundens bil er til reparation (for en skade, der er dækket af forsikringen) hos den autoriserede forhandler.

Maskinskadedækning omfatter pludselig og uforudset mekanisk og eller elektrisk skade (maks. 6 år gamle biler eller under 100.000 kørte km)

Forsikringen tilbydes købere af Audi, Seat, Skoda og VolksWagen, der tegner forsikringer på biler til under (private) 750.000 kr. og (erhverv) 400.000 kr. ekskl. Moms