Attraktiv Wi-Fi løsning fra VW

|
Volkswagen kan som de første nu tilbyde en komplet trådløs internetløsning til alle modeller – nye som gamle

Demokratiseringen af teknologier er en af hjørnestenene i Volkswagens strategi. Alt fra avancerede sikkerhedssystemer, innovative og alternative drivlinjer til kommunikations- og entertainmentudstyr kan tilbydes fra den mindste til den største Volkswagen. I tråd med dette kan Volkswagen nu tilbyde en komplet eftermonteret trådløs internetløsning, som både indeholder udstyr og dataabonnement.  Løsningen tilbydes til alle modeller – nye som gamle.

Mange har i dag adgang til internet via en mobiltelefon, men Volkswagen Wi-Fi kan, takket være bedre modtageudstyr, opnå højere hastigheder end mobiltelefonen, og frem for alt er forbindelsen signifikant mere stabil. Det er således muligt at streame både musik og film på farten f.eks. via Netflix eller Spotify. Volkswagen Wi-Fi er desuden nemt at betjene i dagligdagen, da det eksempelvis ikke – som en række andre systemer – forudsætter, at du først isætter et SIM-kort i bilens kortlæser. Med Volkswagen Wi-Fi taster du en adgangskode ind én gang på dine mobile enheder (smartphone, iPad eller laptop), og enheden er derefter automatisk koblet op, hver gang den befinder sig i bilen.
Samtidig har routeren en indbygget funktion, der gør, at den først slukker 30 min efter tændingsstrømmen er taget, hvilket gør det muligt at bruge internettet i bilen, selvom den er slukket.

Volkswagen Wi-Fi skiller sig desuden ud fra andre trådløse internetløsninger til biler, idet der i pakken er inkluderet et SIM-kort fra teleselskabet 3 med et forudbetalt 3G dataabonnement med fri data og hastighed i hele 36 måneder.

Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering.

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 1,4 TSi 150 Highline Premium DSG
NYHED
379.900 kr.
VW Passat
1,4 TSi 150 Highline Premium DSG
Grenaa
5.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 2,0 TDi 150 Highline DSG 7prs BMT
NYHED
299.000 kr.
VW Touran
2,0 TDi 150 Highline DSG 7prs BMT
Viby J
135.000
2015/2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 1,4 TSi 150 Comfortline BMT
NYHED
314.900 kr.
VW Touran
1,4 TSi 150 Comfortline BMT
Tønder
2.000
2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev