Attraktiv Wi-Fi løsning fra VW

|
Volkswagen kan som de første nu tilbyde en komplet trådløs internetløsning til alle modeller – nye som gamle

Demokratiseringen af teknologier er en af hjørnestenene i Volkswagens strategi. Alt fra avancerede sikkerhedssystemer, innovative og alternative drivlinjer til kommunikations- og entertainmentudstyr kan tilbydes fra den mindste til den største Volkswagen. I tråd med dette kan Volkswagen nu tilbyde en komplet eftermonteret trådløs internetløsning, som både indeholder udstyr og dataabonnement.  Løsningen tilbydes til alle modeller – nye som gamle.

Mange har i dag adgang til internet via en mobiltelefon, men Volkswagen Wi-Fi kan, takket være bedre modtageudstyr, opnå højere hastigheder end mobiltelefonen, og frem for alt er forbindelsen signifikant mere stabil. Det er således muligt at streame både musik og film på farten f.eks. via Netflix eller Spotify. Volkswagen Wi-Fi er desuden nemt at betjene i dagligdagen, da det eksempelvis ikke – som en række andre systemer – forudsætter, at du først isætter et SIM-kort i bilens kortlæser. Med Volkswagen Wi-Fi taster du en adgangskode ind én gang på dine mobile enheder (smartphone, iPad eller laptop), og enheden er derefter automatisk koblet op, hver gang den befinder sig i bilen.
Samtidig har routeren en indbygget funktion, der gør, at den først slukker 30 min efter tændingsstrømmen er taget, hvilket gør det muligt at bruge internettet i bilen, selvom den er slukket.

Volkswagen Wi-Fi skiller sig desuden ud fra andre trådløse internetløsninger til biler, idet der i pakken er inkluderet et SIM-kort fra teleselskabet 3 med et forudbetalt 3G dataabonnement med fri data og hastighed i hele 36 måneder.

Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering.

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,2 TSi 90 Comfortline DSG BMT
NYHED
169.900 kr.
VW Polo
1,2 TSi 90 Comfortline DSG BMT
Maribo
48.000
2016/2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,4 TSI BMT ACT BlueGT DSG 150HK 5d 7g Aut.
PRIVAT
175.000 kr.
VW Polo
1,4 TSI BMT ACT BlueGT DSG 150HK 5d 7g Aut.
8800 Viborg
60.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 2,0 TDi 240 Highl. Vari. DSG 4M
NYHED
359.900 kr.
VW Passat
2,0 TDi 240 Highl. Vari. DSG 4M
Grindsted
122.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev