VW

Attraktiv Wi-Fi løsning fra VW

|
Volkswagen kan som de første nu tilbyde en komplet trådløs internetløsning til alle modeller – nye som gamle

Demokratiseringen af teknologier er en af hjørnestenene i Volkswagens strategi. Alt fra avancerede sikkerhedssystemer, innovative og alternative drivlinjer til kommunikations- og entertainmentudstyr kan tilbydes fra den mindste til den største Volkswagen. I tråd med dette kan Volkswagen nu tilbyde en komplet eftermonteret trådløs internetløsning, som både indeholder udstyr og dataabonnement.  Løsningen tilbydes til alle modeller – nye som gamle.

Mange har i dag adgang til internet via en mobiltelefon, men Volkswagen Wi-Fi kan, takket være bedre modtageudstyr, opnå højere hastigheder end mobiltelefonen, og frem for alt er forbindelsen signifikant mere stabil. Det er således muligt at streame både musik og film på farten f.eks. via Netflix eller Spotify. Volkswagen Wi-Fi er desuden nemt at betjene i dagligdagen, da det eksempelvis ikke – som en række andre systemer – forudsætter, at du først isætter et SIM-kort i bilens kortlæser. Med Volkswagen Wi-Fi taster du en adgangskode ind én gang på dine mobile enheder (smartphone, iPad eller laptop), og enheden er derefter automatisk koblet op, hver gang den befinder sig i bilen.
Samtidig har routeren en indbygget funktion, der gør, at den først slukker 30 min efter tændingsstrømmen er taget, hvilket gør det muligt at bruge internettet i bilen, selvom den er slukket.

Volkswagen Wi-Fi skiller sig desuden ud fra andre trådløse internetløsninger til biler, idet der i pakken er inkluderet et SIM-kort fra teleselskabet 3 med et forudbetalt 3G dataabonnement med fri data og hastighed i hele 36 måneder.

Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering.

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Beetle 1,2 TSI BMT 105HK Cabr. 6g
NYHED
204.800 kr.
VW Beetle
1,2 TSI BMT 105HK Cabr. 6g
København K
88.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 1,6 TDi 105 Comfortline BMT 7prs
NYHED
189.900 kr.
VW Touran
1,6 TDi 105 Comfortline BMT 7prs
Horsens
79.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,6 75HK 3d
NYHED
Ring for pris
VW Polo
1,6 75HK 3d
Middelfart
238.000
1997
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev