Der sælges rekordmange biler herhjemme i øjeblikket, men det er stadig i de helt små klasser, at der sælges suverænt flest biler. Mikro- og minibilerne vælter ud fra forhandlerne i stor stil, mens det forholder sig en smule anderledes på brugtbilsmarkedet, hvor det er i den lille mellemklasse, der sælges flest biler. Der er altså divergens mellem salget af nye og brugte biler, men de to markeder har dog det tilfælles, at der ikke sælges mange biler i S-segmentet. S-segmentet, der vel bedst kan beskrives som sportlige biler, hvor det sjove er i højsædet frem for det praktiske. Et segment som indeholder rigtig mange bilmodeller, men der sælges altså næsten ingen nye biler i dette segment i Danmark. Der blev således kun solgt 103 biler i hele 2014, mens tallet for de første seks måneder af 2015 sniger sig op på 62, hvilket gør S-segmentet til det segment, hvor der sælges færrest nye biler.

Mere gang i brugtbilsmarkedet

Så er der straks lidt mere gang i salget på brugtbilsmarkedet, hvor priserne selvfølgelig også er nede i et niveau, hvor lidt flere kan være med. Det er dog stadig suverænt det segment, hvor der sælges anden færrest biler, kun undergået af F-segmentet, med et salg på knap 1000 brugte biler på Biltorvet i løbet af 2014. Til sammenligning blev der solgt cirka 40 gange så mange biler i den lille mellemklasse.

I S-segmentet, som indeholder alt fra Mazda MX-5 til Lamborghini Gallardo, var det Audi TT, der blev solgt flest af i 2014, og det billede ser ud til at fortsætte, hvis man kigger på de første seks måneder af 2015. Netop Audi TT skiller sig sammen med Mercedes-Benz SLK ud i segmentet, da de to modeller står for cirka 30 procent af salget af brugte biler. En tendens der godt kan forventes at fortsætte de kommende år. Audi har nemlig fornyligt præsenteret en ny version af den populær sportsvogn, hvilket allerede skinner igennem på salget af nye biler. Der er nemlig solgt 25 nye eksemplar af Audi TT i løbet af de første seks måneder af 2015, mens salget i hele 2014 kun var sølle to styk. Så der må i de kommende år forventes et større udbud af forholdsvis nye Audi TT"er på brugtbilsmarkedet.