Det går godt for Audi i Danmark, og Semler Gruppen, der er dansk importør, valgte derfor at udvide repræsentationen i Nordsjælland ved at investere i et helt nyt, internationalt Audi bilhus. Det nye bilhus indgår i Semler Gruppens overordnede vækststrategi og skal være med til at udbygge Semler Gruppens position som Danmarks største koncern indenfor bilbranchen med et bredt udbud af biler i alle segmenter.

– Hos Audi oplever vi stor interesse for mærket med de fire ringe, og derfor er vi også rigtig glade for nu at kunne give vores kvalitetsbevidste kunder en endnu bedre og mere eksklusiv oplevelse i vores nye bilhus, siger Klaus Frøkjær, direktør for Audi Retail.

Audi Hørsholms nye bilhus er både større, mere eksklusivt og mere Audi end det tidligere og er sammen med de tilsvarende bilhuse i Gladsaxe og Fredericia en del af Audis eksklusivstrategi.

Filialchef i Audi Hørsholm, Thomas Wargo, har med det nye bilhus ansat 28 nye kompetente Audi-medarbejdere, så de i dag er knap 40 ansatte. På værkstedet er der 16 lifte, der er plads til 17 nye biler i showroomet og mange flere i afdelingen med let brugte Audi Approved :plus biler. Det er derfor både på ressourcer og kapacitet en stor udvidelse for Audi Hørsholm.

I weekenden slår filialchef Thomas Wargo så dørene op til det 6.554 m2 store bilhus og præsenterer premiumbilerne i helt nye omgivelser. – Jeg glæder mig til at byde velkommen til en åbningsweekend med lækkerier, aktiviteter og oplevelser. Man kan fx komme tæt på den imponerende Audi R8 V10 plus ”selection 24h”, der er en hyldest til Audi R8 LMS sportsvognens mange sejre i international motorsport, samt den legendariske rallybil Audi 80 GLE fra 1979, som bl.a. kører Rallye Monte Carlo Historique.