Audi Urban Concept

|

Audi åbner endnu en gang nye horisonter – Audi urban concept er en 1+1-sæders, ultralet bil til urbane områder. Det tekniske koncept sprænger alle gængse rammer – Audi urban concept forener elementer fra en racerbil, en roadster, en fun-car og en bybil i et radikalt, nyt koncept.


Audi urban concept har ingen forbilleder – udviklingen af konceptbilen er udelukkende baseret på de strenge principper for letvægtskonstruktion, effektivitet og reduktion. Resultatet er en konceptbil uden ekstra last, som er fokuseret på essensen af sportslig kørsel. Audi urban concept har et slankt karrosseri. Hjulene er fritstående, og de omkringliggende beskyttelsesplader er udstyret med blinklysstriber af LED-lysledere. Det tekniske koncepts meget koncentrerede look med linjerne, der stræber fremad, er dynamisk og emotionelt – konceptbilen tilfører helt nye impulser til Audis designsprog. I bilen er der plads til to personer, der er placeret en smule forskudt bag hinanden, og sædepositionen er sportsligt lav. Alle betjeningselementer og materialer er underkastet konceptet for ultralette konstruktioner, så de udstråler en helt unik, åndelig fascination. Føreren kan indstille rattet og pedalerne, så de passer til hans kropsstørrelse. Indstigningen sker via bagklappen. Tagkuplen er bevægelig og kan åbnes bagud ved at forskyde den.


Teknikken i Audi urban concept afspejler alle mærkets kompetencer, specielt inden for ultralette konstruktioner. Monocoque-karrosseriet består af kulfiberforstærket kunststof (CFK) og integrerer underkonstruktionen til de to sæder. Bilen er udstyret med 21"-hjul. To e-tron-elmotorer driver bilen, og de giver den ultralette Audi urban concept en kraftfuld acceleration. Elmotorerne forsynes med strøm fra et litium-ion-batteri – ideelt til længere ture i byen.

Audi på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi A4 Avant 1,8 TFSI Multitr. 160HK Stc Trinl. Gear
PRIVAT
169.900 kr.
Audi A4
Avant 1,8 TFSI Multitr. 160HK Stc Trinl. Gear
5500 Middelfart
118.000
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi A4 1,8 T 163HK Cabr.
PRIVAT
178.900 kr.
Audi A4
1,8 T 163HK Cabr.
1927 Frederiksberg
111.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Audi A5 Sportback 2,0 TDI Multitr. 143HK 5d 6g Aut.
NYHED
199.600 kr.
Audi A5
Sportback 2,0 TDI Multitr. 143HK 5d 6g Aut.
Middelfart
134.500
2011
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev