Beatle overrækker en Beetle

| -

Beatle overrækker en Beetle

Lige inden den sidste koncert i Liverpool i ”Back to the World”-turneen overraskede Sir Paul McCartney den 19-årige Laura Andrew med en gave i form af en ny Volkswagen New Beetle Cabriolet.

Den berømte musiker overrakte hende New Beetle Cabriolet, fordi hun var nr. 2 million publikum til koncertturneen. McCartney sattes sig ved siden af Laura i Beetle og ville uden tvivl have kørt sin henrykte fan en tur rundt i dockyards-kvarteret, hvis ikke han havde været på vej på scenen.

Sir Paul fik selv overdraget den ”Sundown Orange”-farvede Beetle af Franz-Josef Paefgen, der er direktør for Bentley og seniormedlem af Volkswagen Gruppens ledelse. Som ægte Beatles-fan havde Dr. Paefgen købt billet til sig selv og sin familie, længe inden han havde hørt om Sir Pauls idé om at give en Beetle til en af sin fans. ”En Beatle med en Beetle i Liverpool er noget meget specielt – en oplevelse, jeg under ikke omstændigheder ville være foruden.” Stjernen takkede ham og iagttog bilens farve: ”Lige den rigtige farve – den var også et hit i tresserne.”

Laura Andrew, som studerer turisme og fritid ved Liverpools Universitet, vil beholde Volkswagen New Beetle Cabriolet resten af sit liv. Paul havde skrevet på indersiden af højre dør ”Til Laura. Godt klaret. Nr. 2 millioner. Kærlig hilsen Paul McCartney”. Lige efter hun havde fået nøglen til bilen, indløb de første tilbud på den. Men hun fastholder: ”Jeg skiller mig aldrig af med denne bil.”

VW Beetle på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW The Beetle 1,2 TSi 105 Design
NYHED
149.900 kr.
VW Beetle
1,2 TSi 105 Design
Vejle
43.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW New Beetle 1,6 Trendline
NYHED
34.900 kr.
VW Beetle
1,6 Trendline
Køge
249.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW New Beetle 2,0 Highline
NYHED
19.900 kr.
VW Beetle
2,0 Highline
Glostrup
253.000
1998
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev