VW Beetle

Ny Beetle Dune

| Kristian Klarskov

Sommer, sol og strand synes måske langt væk her i vintermørket, men den nye Beetle Dune med offroaddesign og strandbuggyappeal er en af de slags nyheder, der luner.

Volkswagen præsenterer i disse dage på Los Angeles Auto Show den nye Beetle Dune, der med sit karakteristiske design, talrige offroad-designelementer, ekstra frihøjde og 18” aluminiumsfælge vækker varme minder om de legendariske Baja California sandbuggies.

Beetle Dune er en komplet nyudviklet model, der både som coupé og cabriolet lægger op til eventyr. I Dune-versionen har Beetle fået et kraftfuldt design takket være detaljer som forkofangerens store centrale køleluftindtag, der har et sort kølegitter i bikube-mønster og en markant sølvlakeret ramme. De 10 mm ekstra frihøjde, de mørke hjulkasser, sorte skærmkanter og trinbrædder gør Beetle Dune – især i de lyse farver – endnu mere iøjnefaldende og sportslig.

Bag til finder du tre nye designelementer, der er karakteristiske for Beetle Dune. Det er den store hækspoiler lakeret i pianosort og en karrosserimatchende farve, den nydesignede bagkofanger med diffuser i reflexsølv og de nye LED-baglygter, der i mørke har et futuristisk design. Beetle Dune tilbydes i ni forskellige farver, og Coupé-versionen kan leveres med sortlakeret tag, hvor cabriolet-versionen udelukkende leveres med sort kaleche. Beetle Dunes trendy stil er ført videre i interiøret, hvor instrumentbordets dekorindlæg er lakeret i en karrosserimatchende farve, og sportssæderne og det læderbeklædte sportsrat, gearstang og håndbremse har kontrastfarvede syninger.

Beetle Dune har Volkswagens nyeste generation af infotainmentsystemer, der – afhængig af model – kan udstyres med DAB+ radiomodtager og en ekstra Bluetooth-telefon-forbindelse. Stemmestyring kan benyttes til at betjene radio, telefon og tilsluttede medier samt navigation, hvis Beetle Dune er udstyret med Discover Media radio- og navigationssystem.

Beetle Dune markedsføres med to stærke TSI-turbobenzinmotorer, henholdsvis en 1,2 TSI med 105 hk og en 1,4 TSI med 150 hk, der også kan leveres med 7-trins DSG-gear.

Introduktionstidspunkt og priser for Danmark kendes endnu ikke.

VW Beetle på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW New Beetle 2,0 Highline
NYHED
18.980 kr.
VW Beetle
2,0 Highline
Nørre Aaby
230.000
1999
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW New Beetle 2,0 Highline
NYHED
26.500 kr.
VW Beetle
2,0 Highline
Havdrup
175.000
1998/1999
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW New Beetle 1,6 Trendline
NYHED
60.000 kr.
VW Beetle
1,6 Trendline
Gadstrup
142.000
2009
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev