Mere dynamik til Bentleys allerede kraftfulde Arnage modelrække

Bentley Motors fortsætter udviklingen af deres Bentley Arnage modelrække i kraft af flere forbedringer for modelår 2007. En optimeret ydelse og køredynamik er dermed kendetegnet for Bentley Arnage i modelår 2007; 6,75 liter V8 motor, 500 hk og 6 trins ZF automatgearkasse. Alt sammen suppleret med et indbydende og elegant såvel eksteriør som interiør.

Den markante forbedring i ydelse ligger i V8 motoren, som i Bentley Arnage modelår 2007 udgaven er den hidtil kraftigste, der er blevet bygget hos Bentley Motors i Crewe. I Bentley Arnage T modellen yder den reviderede V8 motor med twinturboladere forbløffende 500 hk og 1000 Nm, hvilket svarer til 11% stigning i ydelse og 14% stigning i drejningsmoment. Sammen med den seneste 6 trin ZF automatgearkasse, er både ydelse og raffinement optimeret ved samtlige hastigheder. I Bentley Arnage R og RL modellerne har den nye motor fået yderligere 50 hk, nemlig 450 hk, mens momentet nu ligger på 875 Nm mod tidligere 835 Nm. Topfarten for Bentley Arnage T er øget fra 270 km/t til 288km/t, mens Bentley Arnage R og RL, der begge har 450 hk, har øget deres topfart med 21km/t til 270km/t.

”Modelår 2007s Bentley Arnage viser tydeligt vores intention om, at Bentleys flagskibsmodel forbliver i forreste række inden for teknologi og således fortsat leverer den ydelse og den luksus, som enhver Bentley kunde efterspørger," fortæller Stuart McCullough, Bentley Motors bestyrelsesmedlem.

Bentley Arnage T leverer med sine 500 hk og bemærkelsesværdige kraftigere ydelse en langt mere udbytterig køreoplevelse end tidligere. Komfortforbedringerne i Bentley Arnage R, der har 450 hk, er tilsvarende slående, mens Bentley Arnage RL ligeledes nyder godt af den øgede kraft samt af en række forbedringer især i den bageste del af kabinen.

"For to år siden præsenterede vi et betydeligt forbedret chassis, styretøj og bremsesystem," siger bestyrelsesmedlem Dr. Ulrich Eichhorn. "De forbedringer betød, at bilen let kunne klare en væsentlig forøgelse i ydelse og moment, og derfor igangsætte man arbejdet med dette vigtige powertrain program."

Modelår 2007s Bentley Arnage nyder også godt af en række forbedringer inden for sikkerhed, interiør og design. Hver Bentley Arnage leveres nu med dæktryksovervågningssystem, rSAP Bluetooth telefonsystem integreret i bilen samt forbedret kørerergonomi som standard.

Den nye Bentley Arnage, modelår 2007 kan allerede nu bestilles hos eneforhandler i Danmark Bentley Copenhagen.